Ουόκαπ στο Sportal Euroleague Show: «Ο Λούντζης ήταν εξαιρετικός, χάρη σε εκείνον δεν χρειάστηκε να παίξω 40'»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 09:00 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:56 - 14.08.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στο Sportal Euroleague Show μετά το τέλος του αγώνα και αποθέωσε τον Μιχάλη Λούντζη, τον Άλεκ Πίτερς και τον Λουκ Σίκμα.

Ο Τόμας Ουόκαπ μπορεί να μην ήταν στην καλύτερή του βραδιά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα σε ό,τι έχει να κάνει με την εκτέλεση, έχοντας 0/3 δίποντα και 1/5 τρίποντα, όμως στο τέλος βγήκε μπροστά, πρόσφερε σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και, όπως πάντα, η άμυνά του ήταν οσκαρική.

Στο τέλος έβαλε κρίσιμες βολές, ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκανε ένα κλέψιμο και υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος στα 28:20 που αγωνίστηκε, με τον ίδιο να μιλάει για λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο Sportal Euroleague Show.

«Φυσικά και ήμουν έτοιμος», απάντησε σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν ήταν έτοιμος να παίξει πολύ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, λόγω και της απουσίας του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, προσθέτοντας πως: «Έλειπαν παίκτες και χρειάστηκε να παίξω παραπάνω».

Αναφορικά με τον Μιχάλη Λούντζη τόνισε ότι «Νομίζω πως ο Λούντζης έκανε το βήμα μπροστά και έπαιξε εξαιρετικά σήμερα. Δεν χρειάστηκε να παίξω 40 χάρη σε αυτόν. Έπαιξε πραγματικά πολύ καλά», ενώ στην συνέχεια στάθηκε στον Άλεκ Πίτερς και τον Λουκ Σίκμα.

«Ο Πίτερς ήταν εξαιρετικός, ο Σίκμα ήταν εξαιρετικός και εμφανίστηκε έτοιμος σε χρόνο ρεκόρ», ανέφερε και έκλεισε τονίζοντας ότι ήταν μια «Πραγματικά σπουδαία εβδομάδα και όλοι οι παίκτες βγήκαν μπροστά».

🔴Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας 88-83: Sportal Euroleague Show - Νίκη με Φαλ και Πίτερς σε beast mode!