Ο Αλκαράθ εκνευρίστηκε και έκανε κομμάτια τη ρακέτα του

Ο Αλκαράθ εκνευρίστηκε και έκανε κομμάτια τη ρακέτα του

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:16 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 16.08.2024

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γκαέλ Μονφίς για το τουρνουά του Σινσινάτι.

Μέσα στα νεύρα ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Γκαέλ Μονφίς για τη φάση των «32» του Masters του Σινσινάτι. Ο Ισπανός τενίστας κατέκτησε το πρώτο σετ, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Ο Γάλλος ισοφάρισε τον αγώνα και όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ. Εκεί, ο Μονφίς έκανε μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 3-1. Σε εκείνο το σημείο, ο Αλκαράθ έσπασε τη ρακέτα του, μην μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του.

Το βίντεο έκανε τον γύρο των social media και άπαντες σχολίασαν ότι ο Ισπανός δεν έχει τέτοιες εκρήξεις θυμού στο παρελθόν. Τελικά, ο Μονφίς κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά του και πήρε την πρόκριση για τη φάση των «16» όπου θα αντιμετωπίσει τον Χόλγκερ Ρούνε.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν ο Κάρλος Αλκαράθ είχε φτάσει μέχρι το τελικό του τουρνουά του Σινσινάτι, όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε μία αναμέτρηση, που κράτησε τρεις ώρες και 49 λεπτά. Ο Ισπανός, πάντως, είχε την ευκαιρία να κλείσει τον αγώνα στο δεύτερο σετ, αλλά ο Μονφίς είχε αντίδραση στο διπλό μπρέικ πόιντ του Αλκαράθ στο 4-4, υπερασπίστηκε το σερβίς του και οδήγησε το δεύτερο σετ στο τάι μπρέικ.

Από εκείνο το σημείο, ο Γάλλος τενίστας πάτησε γκάζι και πήρε τη νίκη. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Αλκαράθ σε πρεμιέρα του σε διοργάνωση μετά το Rio Open πριν από έξι μήνες. Τότε είχε εγκαταλείψει τον αγώνα του κόντρα στον Τιάγκο Μοντέιρο.