Απολογήθηκε για το σπάσιμο της ρακέτας ο Αλκαράθ: «Θα δουλέψω για να μην επαναληφθεί»
i

© IMAGO / ZUMA Press Wire

Απολογήθηκε για το σπάσιμο της ρακέτας ο Αλκαράθ: «Θα δουλέψω για να μην επαναληφθεί»

Πηνελόπη Παπαδήμου 20:09 - 17.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:10 - 17.08.2024

Μέσω ενός tweet ο Κάρλος Αλκαράθ ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Γκαέλ Μονφίς και το σπάσιμο της ρακέτας του.

Σε μία σπάνια στιγμή για εκείνον, ο Κάρλος Αλκαράθ έσπασε τη ρακέτα του στον αγώνα με τον Γκαέλ Μονφίς για τη φάση των «32» του τουρνουά του Σινσινάτι. Ο Ισπανός κατέκτησε το πρώτο σετ, ωστόσο έπεσε θύμα ανατροπής και τελικά απώλεσε τον αγώνα.

Στο τρίτο σετ ο Γάλλος έκανε μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 3-1. Σε εκείνο το σημείο ήρθε και η «έκρηξη» του Κάρλος Αλκαράθ που έκανε τη ρακέτα του κομμάτια. Η συμπεριφορά του Ισπανού έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τι του συνέβη αφού ο Κάρλος Αλκαράθ είναι πολύ ήρεμος και χαμογελαστός κατά τη διάρκεια των αγώνων του.

«Ζητώ συγγνώμη γιατί η χθεσινή μου συμπεριφορά, που δεν ήταν σωστή και είναι κάτι που δεν πρέπει να γίνει στο κορτ. Είμαι άνθρωπος, είχα μια συσσώρευση νεύρων μέσα μου και μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ελέγξεις τον εαυτό σου όταν ο καρδιακός σου ρυθμός είναι τόσο υψηλός. Θα εργαστώ για να διασφαλίσω ότι δεν θα ξανασυμβεί. Ώρα να σκεφτούμε τη Νέα Υόρκη!», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Ισπανός σημείωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου του αγώνα κόντρα στον Μονφίς. «Ένιωσα μερικές φορές ότι θέλω να σπάσω τη ρακέτα. Δεν μου έχει συμβεί στο παρελθόν γιατί συνήθως μπορώ να κοντρολάρω τον εαυτό μου σε αυτές τις καταστάσεις και συναισθήματα», είπε ο Κάρλος Αλκαράθ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου γιατί όπως είπα, δεν ένιωσα ότι παίζω τένις. Νομίζω ότι ορισμένες φορές, πολλοί παίκτες κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, δεν μπορούν να ελέγξουν τον εαυτό τους. Ήταν μια τέτοια στιγμή και για μένα», συμπλήρωσε ο Ισπανός τενίστας.

Θυμίζουμε ότι ο Κάρλος Αλκαράθ έχει κατακτήσει τη φετινή σεζόν δύο Grand Slam τίτλους, το Roland Garros και το Wimbledon. Ο Ισπανός έφτασε μέχρι τον τελικό του τουρνουά του μονού στους Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.