Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Αλκαράθ ο Τσιτσιπάς

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:31 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Κάρλος Αλκαράθ σε 1 ώρα και 18 λεπτά στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Ισπανό που κατέκτησε τον δεύτερο σερί τίτλο του στο χωμάτινο τουρνουά της ισπανικής πόλης. 

Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα για τον Τσιτσιπά από τον Αλκαράθ σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Παράλληλα διατηρήθηκε η «κατάρα» του Έλληνα τενίστα σε 500άρια τουρνουά. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 10 ήττες σε ισάριθμους τελικούς. Αυτός ήταν ο ένατος τίτλος καριέρας για τον Κάρλος Αλκαράθ.

Το αδιανόητο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί στο Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το έχουν μόνο 88 σε όλον τον κόσμο! (vid)
ΤΕΝΙΣ

12:31 - 18.04.2023

Το αδιανόητο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί στο Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το έχουν μόνο 88 σε όλον τον κόσμο! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πιάστηκε» από τον φακό να οδηγεί ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο στην πόλη του Μονακό, το οποίο τραβάει τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα τενίστα θα είναι η Μαδρίτη. Στο Masters της ισπανικής πρωτεύουσας δεν θα αγωνιστούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφα Ναδάλ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εκμεταλλεύθηκε το διπλό μπρέικ πόιντ που είχε στο τρίτο γκέιμ του αγώνα και «έσπασε» το σερβίς του αντίπαλό του. Ο Αλκαράθ δεν πανικοβλήθηκε και απάντησε με μπρέικ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο Ισπανός έπαιζε πολύ στο φιλέ και βρήκε δεύτερο μπρέικ για το 5-3 έχοντας τις μπάλες στα χέρια για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Ο Αλκαράθ υπερασπίστηκε στο σερβίς του και έκλεισε το πρώτο σετ μετά από 38 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες υπερασπίστηκαν το σερβίς τους μέχρι το τέταρτο γκέιμ. Ο Αλκαράθ έκανε μπρέικ και στη συνέχεια εξαργύρωσε το πλεονέκτημά του για το 4-2. Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε υπό πίεση και μείωσε σε 5-4 αλλά ο Ισπανός υπερασπίστηκε το σερβίς του και πήρε το σετ και τη νίκη.