Αυστραλός τενίστας αποκλείστηκε ενώ είχε match point αφού έστειλε το μπαλάκι στον διαιτητή από τα νεύρα του (vid)

Αυστραλός τενίστας αποκλείστηκε ενώ είχε match point αφού έστειλε το μπαλάκι στον διαιτητή από τα νεύρα του (vid)

Sportal newsroom 20:06 - 03.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 14.08.2024

Ο Μαρκ Πόλμανς (Νο140) αν και είχε match point γνώρισε τον αποκλεισμό, καθώς από τα νεύρα του πέταξε το μπαλάκι του στον διαιτητή.

Ο Αυστραλιανός τενίστας, Μαρκ Πόλμανς γνώρισε έναν αρκετά.. αστείο και περίεργο αποκλεισμό. Το Νο140 της παγκόσμιας κατάταξης έπαιζε απέναντι στον Ιταλό Στέφανο Ναπολιτάνο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στη Σανγκάη. 

Το σκορ ήταν 7-6 και ο Αυστραλός είχε match point και έκανε ένα λάθος που είχε αποτέλεσμα το παιχνίδι να πάει στο tie break του δεύτερου σετ. Εκείνη τη στιγμή από τα νεύρα του δεν σκέφτηκε κάτι άλλο, από το να πάρει ένα μπαλάκι από την τσέπη του και να το χτυπήσει με δύναμη για να ξεσπάσει

Ωστόσο δεν περίμενε ποτέ που θα κατέληγε το μπαλάκι. Συγκεκριμένα χτύπησε τον διαιτητή, ο οποίος κατευθείαν έπιασε το πρόσωπό του από τον πόνο

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 2017 στο Davis Cup στο παιχνίδι Καναδάς - Μεγάλη Βρετανία. Ο Ντένις Σαποβάλοφ από τα νεύρα του κι αυτό χτύπησε το μπαλάκι, το οποίο για κακή του τύχη χτύπησε τον διαιτητή του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το τουρνουά. Ο Γάλλος διαιτητής, Αρναούντ Γκαμπάς, μάλιστα είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου.