Απηύδησε ο χορηγός: Η Πόρσε πήρε πίσω το δώρο που έκανε σε τενίστρια εξαιτίας κακής απόδοσης
i

© IMAGO / MediaPunch

Απηύδησε ο χορηγός: Η Πόρσε πήρε πίσω το δώρο που έκανε σε τενίστρια εξαιτίας κακής απόδοσης

Η εταιρία πολυτελών αυτοκινήτων Πόρσε, πήρε από την Έμα Ραντουκάνου το μοντέλο που της είχε κάνει δώρο μετά την κατάκτηση του US Open το 2021.

Σε πολύ κακό φεγγάρι είναι η Έμα Ραντουκάνου. Η τενίστρια από τη Μ. Βρετανία εξέπληξε τον κόσμο του αθλήματος όταν κατέκτησε το US Open σε ηλικία 21 ετών στον τελικό κόντρα στη Λέιλα Φερνάντεζ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η νεαρή αθλήτρια είχε αποκλείσει τότε στα ημιτελικά τη Μαρία Σάκκαρη.

Ωστόσο, αν και πολλοί έκαναν λόγο για το μελλοντικό Νο.1 του τένις γυναικών, η Ραντουκάνου παραμένει στην αφάνεια. Η τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία αντιμετώπισε οσβαρά προβλήματα τραυματισμών που δεν της επέτρεψαν να φτάσει στο επίπεδο που ήταν.

Κάπως έτσι, δεν έχει καταφέρει να κάνει μία αξιοπρόσεκτη εμφάνιση σε κάποια μεγάλη διοργάνωση. Το US Open, μάλιστα, παραμένει ο μοναδικός τίτλος που έχει κατακτήσει στην καριέρα της.

Η κακή αγωνιστική της κατάσταση οδήγησε την Πόρσε να πάρει πίσω, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, το αυτοκίνητο που είχε δώσει στην Έμα Ραντουκάνου για την κατάκτηση του US Open. Το μοντέλο 911 Carrera GTS Cabriolet που οδηγούσε μέχρι σήμερα η Βρετανίδα τενίστρια κόστιζε πάνω από 125 χιλιάδες λίρες.

Πλέον, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η Ραντουκάνου οδηγεί το μεταχειρισμένο Dacia του πατέρα της. Αξίζει να αναφέρουμε, πάντως, ότι η Πόρσε (της οποίας πρέσβειρα παραμένει η Έμα Ραντουκάνου) τονίζει ότι το όχημα είχε δοθεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η Έμα Ραντουκάνου γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου του 2002 στο Οντάριο του Καναδά αλλά μεγάλωσε στη Μ. Βρετανία, την οποία εκπροσωπεί. Η 21χρονη τενίστρια έχει ρίζες από τη Ρουμανία από την πλευρά του μπαμπά της και από την Κίνα από την πλευρά της μητέρας της.

Η Ραντουκάνου έφτασε στην κατάκτηση του US Open το 2021, αλλά έκτοτε δεν έχει καταφέρει κάτι σπουδαίο. Τον Ιούλιο του 2022 η τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία έφτασε στο Νο.10 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ στη συνέχεια κατρακύλησε εκτός top-300. Η 21χρονη τενίστρια πλέον είναι στο Νο.54 του κόσμου.