Έπος: Ρούμπλεφ και Βαβρίνκα έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το πρώτο σερβίς! (vid)
i

©Glomex

Έπος: Ρούμπλεφ και Βαβρίνκα έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για το πρώτο σερβίς! (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:34 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 14.08.2024

Λίγα λεπτά λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ και του Σταν Βαβρίνκα οι δύο τενίστες έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για να δουν ποιος θα σερβίρει πρώτος στο παιχνίδι.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ αντιμετώπισε τον Σταν Βαβρίνκα για τον δεύτερο γύρο του 1.000αριού τουρνουά της Μαδρίτης. Εν μέσω της συγκέντρωσης, της ανταγωνιστικότητας και των πιέσεων που απαιτεί ο υπερ-επαγγελματισμός, το τένις βρίσκει στιγμές χαλάρωσης που μπορούν να κάνουν τόσο τους τενίστες όσο και το κοινό να χαμογελάσουν. 

Ένα ξεκάθαρο παράδειγμα είναι αυτό που συνέβη σε μία από τις αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου του Masters 1.000 της Μαδρίτης μεταξύ του Αντρέι Ρούμπλεφ και Σταν Βαβρίνκα, στο στάδιο Μανόλο Σαντάνα. Μια κατάσταση που προκάλεσε γέλιο και που δεν φαίνεται συνήθως εντός των γηπέδων.

Πριν από το παραδοσιακό «ράλι» προθέρμανσης, και οι δύο αθλητές συναντήθηκαν με τον διαιτητή της αναμέτρησης στο φιλέ για να δουν ποιος θα σερβίρει πρώτος στο παιχνίδι. 

Μετά από σχεδόν ένα λεπτό αστείων, γέλιων και διαφωνιών ήρθε η λύση που δέχτηκαν οι δυο τους σχεδόν από κοινού. Δεν υπήρχε ρίψη κέρματος, αλλά όλα θα αποφασίζονταν σύμφωνα με έναν ωραίο και γνωστό διαγωνισμό, πέτρα, μολύβι, ή ψαλίδι. Τελικά ο Βαβρίνκα κέρδισε.