Η πιο αμφιλεγόμενη τενίστρια μίλησε για τον Τζόκοβιτς: «Δεν είναι φυσιολογικός, είναι τέρας»

Η πιο αμφιλεγόμενη τενίστρια μίλησε για τον Τζόκοβιτς: «Δεν είναι φυσιολογικός, είναι τέρας»

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:47 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 28.09.2024

Η πρώην τενίστρια Τζίνι Μπουσάρ, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της επίσης διάσημης τενίστριας Καρολίν Γκαρσιά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Νόβακ Τζόκοβιτς και στις εξωπραγματικές του ικανότητες.

Η Καναδή τενίστρια Τζίνι Μπουσάρ, η οποία ήταν στο νούμερο 5 της παγκόσμιας κατάταξης, πρόσφατα ξεκίνησε να ασχολείται με το Pickleball, ένα εναλλακτικό άθλημα μου παρουσιάζει ομοιότητες με το τένις. Όλα τα χρόνια υποστήριζε πάντα δημοσία τον Ρότζερ Φέντερερ, αλλά δεν έκρυβε και τον θαυμασμό της για τον Σέρβο τενίστα, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η Μπουσάρ, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της εξίσου διάσημης τενίστριας Καρολίν Γκαρσία και δεν παρέλειψε να εκδηλώσει για ακόμα μία φορά το πόσο θαυμάζει τον Τζόκοβιτς.

«Αυτό που έκανε είναι απλώς αφύσικο. Το ότι στάθηκε όρθιος και πάλεψε για αυτό που πιστεύει είναι πολύ σημαντικό. Πώς συνεχίζει να κερδίζει, πώς το κάνει, πώς φροντίζει το σώμα του... Δεν είναι φυσιολογικός», δήλωση η Καναδή τενίστρια.

Η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα της Μπουσάρ, ήταν ο τελικός του Wimbledon το 2014, στον οποίο έγινε η πρώτη Καναδή που φτάνει σε τελικό ενός τέτοιου τουρνουά, με την ίδια να λέει πως δεν της ήταν καθόλου εύκολο να συμμετέχει εκεί. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο άθλημα το οποίο ασχολείται τώρα.

«Ήταν τόσο βάναυσο. Μέχρι σήμερα, δεν έχω ξαναδεί αυτό το φινάλε γιατί απλά δεν μπορώ. Είναι πολύ οδυνηρό για μένα. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις δύο αθλήματα. Θα δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό. Δίνω πολλά στον εαυτό μου, κάνω σπουδαία πράγματα εκτός γηπέδου και μερικές φορές σχολιάζω αγώνες τένις. Νιώθω σαν να έχω τέσσερις δουλειές».