Η Σαμπαλένκα θα παίξει με τη φίλη της Μπαντόσα μόλις 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του άντρα της: «Ξέρω τι περνάει»

Πάουλα Μπαντόσα & Αρίνα Σαμπαλένκα

Η Σαμπαλένκα θα παίξει με τη φίλη της Μπαντόσα μόλις 72 ώρες μετά την αυτοκτονία του άντρα της: «Ξέρω τι περνάει»

Κώστας Τόπας 09:31 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 13.08.2024

Η Πάουλα Μπαντόσα, μίλησε για τη φίλη της και επόμενη αντίπαλό της Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία πριν από μερικές ώρες είδε τον άντρα της να φεύγει από τη ζωή σε ηλικία 42 ετών.

Μία σοκαριστική είδηση έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, βυθίζοντας σε βαθιά θλίψη στον κόσμο του τένις και γενικότερα του αθλητισμού. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, Κονσταντίν Κολτσόφ, σε ηλικία μόλις 42 ετών.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για θρόμβωση που υπέστη ο 42χρονος άνδρας και τον οδήγησαν στον θάνατο. Ωστόσο, δημοσίευμα του CNN ανατρέπει πλήρως όσα έχουν γίνει γνωστά. Σύμφωνα με το έγκυρο ειδησεογραφικό δίκτυο, η αστυνομία του Μαϊάμι δέχτηκε κλήση για άνδρα που πήδηξε από το μπαλκόνι.

Από την πλευρά της πάντως, η Αρίνα Σαμπαλένκα, προπονήθηκε στο Μαϊάμι μόλις 48 ώρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, παίκτη χόκεϊ επί πάγου Κονσταντίν Κόλτσοφ. Η Λευκορωσίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, την «καλύτερη φίλη» της, στον δεύτερο γύρο του WTA 1000 στο Μαϊάμι.

«Δεν θέλω να υποφέρει η Σαμπαλένκα - Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση»

Μετά τη νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ, η Ισπανίδα τενίστρια ρωτήθηκε για την κατάσταση που βιώνει η φίλη της Σαμπαλένκα.

«Δεν θέλω να το συζητήσω. Αλλά φυσικά. Όπως είπα και πριν, είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Της μίλησα πολύ χθες. Σήμερα το πρωί το ίδιο πράγμα. Οπότε ξέρω τι περνάει Ξέρω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει», εξήγησε η Μπαντόσα για την Αρίνα Σαμπαλένκα.

«Είναι επίσης λίγο σοκαριστικό για μένα να το περάσω γιατί τελικά είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση», παραδέχτηκε η 26χρονη Ισπανή τενίστρια, η οποία επέμεινε και δεν έκρυψε ότι «το να παίζεις εναντίον της Σαμπαλένκα είναι επίσης άβολο».

«Πραγματικά δεν θέλω να το μιλήσω γιατί είπα ότι δεν θα μιλήσω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και της το υποσχέθηκα. Θα μείνω έτσι. Λυπάμαι», κατέληξε η Πάουλα Μπαντόσα.