Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου κάνει διακοπές στην Κρήτη

Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου κάνει διακοπές στην Κρήτη

Sportal newsroom 11:25 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 14.08.2024

Τις διακοπές της στην Κρήτη απολαμβάνει η Ίγκα Σβιόντεκ, που δηλώνει μαγεμένη από το νησί.

Η Ίγκα Σβιόντεκ απολαμβάνει ένα μικρό «διάλειμμα» από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Η κορυφαία τενίστρια του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη όπου περνάει ποιοτικό χρόνο μακριά από τα κορτ.

Η Ίγκα Σβιόντεκ, με ανάρτησή της στο instagram, ομολόγησε ότι λάτρεψε το συγκεκριμένο νησί. «Έχω μια από τις καλύτερες δουλειές στον κόσμο, εφόσον μου επιτρέπει να επισκέπτομαι μέρη σαν κι αυτό. Σοβαρά σκέφτομαι να μείνω εδώ έως το τέλος του μήνα και να μην πω τίποτα στην ομάδα μου», ανέφερε η τενίστρια από την Πολωνία στην ανάρτησή της στο instagram.

Η Σβιόντεκ, πάντως, δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός προπονήσεων. Άλλωστε ακολουθεί η hard court σεζόν με το US Open σε έναν περίπου μήνα. Η τενίστρια από την Πολωνία θα υπερασπιστεί τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρσι στη Νέα Υόρκη νικώντας την Ονς Ζαμπέρ στον τελικό.

Η τενίστρια από την Πολωνία έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Wimbledon, όπου αποκλείστηκε από την Ελίνα Σβιτολίνα. Η Σβιόντεκ κατέκτησε πριν από λίγες εβδομάδες το Roland Garros, τον τέταρτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

«Έχω διάφορα συναισθήματα αυτή τη στιγμή», είπε η Ίγκα Σβιόντεκ μετά τη νίκη της κόντρα στην Καρολίνα Μούχοβα στον τελικό του major του Παρισιού. «Είναι σουρεαλιστικό, Το ματς ήταν έντονο, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Αγχωτικές στιγμές και ανατροπές. Είμαι χαρούμενη που ήμουν δυνατή στα τελευταία γκέιμ και το τελείωσα. Η Καρολίνα έπαιξε πολύ καλά, με δυσκόλεψε. Είμαι χαρούμενη και περήφανη για τον εαυτό μου που τα κατάφερα», συμπλήρωσε η τενίστρια από την Πολωνία.