Η απάντηση του Αλκαράθ στα έντονα παράπονα του Τσιτσιπά για τις... κραυγές: «Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει» (vid)
i

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Η απάντηση του Αλκαράθ στα έντονα παράπονα του Τσιτσιπά για τις... κραυγές: «Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει» (vid)

Sportal newsroom 19:14 - 05.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 05.06.2024

Ο Κάρλος Αλκαράθ τοποθετήθηκε σχετικά με τις διαμαρτυρίες του Στέφανου Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους παιχνιδιού για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε 6-3, 7-6(3), 6-4 από τον Κάρλος Αλκαράθ και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Αυτή ήταν η έκτη ήττα του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ισπανό αντίπαλό του σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Ο Αλκαράθ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Στην τετράδα ο Ισπανός τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Γιάνικ Σίνερ, που θα βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης από τη Δευτέρα.

Εγχείρηση στον μηνίσκο για Τζόκοβιτς, χάνει Wimbledon και τρέχει για Ολυμπιακούς Αγώνες!
ΤΕΝΙΣ

13:42 - 05.06.2024

Εγχείρηση στον μηνίσκο για Τζόκοβιτς, χάνει Wimbledon και τρέχει για Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα υποβληθεί εντός της ημέρας (05/06) σε χειρουργική επέμβαση στο Παρίσι. Ακριβώς όπως το 2018, όταν έκανε επέμβαση στον αγκώνα, ο Σέρβος τενίστας πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου με τον Ισπανό, είδαμε τον πρώτο να εκνευρίζεται. Συγκεκριμένα, την ώρα που παιζόταν το τάι μπρέικ για το δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς κατευθύνθηκε προς τη διαιτήτρια του παιχνιδιού, προκειμένου να της εκφράσει τα παράπονα του για τη συμπεριφορά του αντιπάλου του.

Αυτό που ενόχλησε τον 25χρονο ήταν το γεγονός ότι η κραυγή που έκανε ο Ισπανός όταν έκανε ένα χτύπημα, αυτή ήταν παρατεταμένη, σε βαθμό να ακούγεται μέχρι και τη στιγμή που έκανε χτύπημα εκείνος. Αυτό εξήγησε στη διαιτήτρια ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτόν τον λόγο.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Κάρλος Αλκαράθ αναφέρθηκε στα παράπονα του Στέφανου Τσιτσιπά, χωρίς όμως να μπει σε αντιπαράθεση. «Τον είδα να αλλάζει πλευρά στο τάι μπρέικ, παραπονέθηκε και τον άκουσα. Τι να πω; Μπορεί να παραπονεθεί. Μπορεί να πει στον διαιτητή αν τον ενόχλησε κάτι. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάτι τόσο σοβαρό που μπορεί να τον ενοχλήσει, αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνώμη του», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει αυτό με την κραυγή για να τον ενοχλήσουν, μπορεί να το σκέφτονται έτσι, δεν το σκέφτομαι εγώ πάντως αυτό».