Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Αλκαράθ και έγινε viral (vid)

Κάρλος Αλκαράθ

i

© Intime

Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Αλκαράθ και έγινε viral (vid)

Sportal newsroom 17:43 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:45 - 20.07.2024

Ο Κάρλος Αλκαράθ είχε δώσει μία υπόσχεση και την τήρησε, κάνοντας ένα τατουάζ, το οποίο έγινε άμεσα viral.

Ο Κάρλος Αλκαράθ τήρησε την υπόσχεση που έδωσε μετά τον θρίαμβο του στο Roland Garros και έκανε ένα τατουάζ με τον Πύργο του Αϊφελ, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που θα γίνουν στο Παρίσι.

Ο νεαρός Ισπανός τενίστας έκανε την συγκεκριμένη δερματοστιξία, που αναπαριστά το περίφημο μνημείο της γαλλικής πρωτεύουσας, στον αριστερό αστράγαλό του, συνοδευόμενη από την ημερομηνία της στέψης του στο Porte d'Auteuil.

Τζόκοβιτς: «Ο Αλκαράθ ήταν καλύτερος σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού»
ΤΕΝΙΣ

22:46 - 14.07.2024

Τζόκοβιτς: «Ο Αλκαράθ ήταν καλύτερος σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το φινάλε του τελικού του Wimbledon παραδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα του Κάρλος Αλκαράθ, έκανε την αυτοκριτική του και έθεσε τους επόμενους στόχους του μέσα στη σεζόν.

Ο Αλκαράθ συνηθίζει αυτού του είδους τα τατουάζ μετά τις νίκες του στο Grand Slam. Μετά την νίκη στο US Open το 2022, είχε την επιγραφή «CCC» (σ.σ. Cabeza, corazon et cojones), ενώ μετά την επικράτηση του στο περυσινό Wimbledon, έκανε ένα τατουάζ με... φράουλα, το σύμβολο του διάσημου τουρνουά του Λονδίνου.

Σημειώνεται, ότι ο Αλκαράθ θα επιστρέψει σύντομα στην γαλλική πρωτεύουσα, καθώς θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου).

Αλκαράθ: «Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω...»

Ο Κάρλος Αλκαράθ στη συνέντευξη τύπου μετά τον τελικό του Wimbledon μίλησε για τους προσωπικούς του στόχους και αποθέωσε τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Προφανώς έχω ακούσει όλα τα στατιστικά, ότι είμαι ο νεαρότερος που κερδίζει το Roland Garros και το Wimbledon την ίδια χρονιά», είπε ο νεαρός τενίστας στη συνέντευξη τύπου μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Wimbledon. «Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Σίγουρα είναι μια φοβερή αρχή στην καριέρα μου, αλλά πρέπει να συνεχίσω. Πρέπει να φτιάξω το μονοπάτι μου. Στο τέλος της καριέρας μου, θέλω να είμαι στο ίδιο τραπέζι με τους μεγάλους. Αυτός είναι ο βασικός στόχος μου, το όνειρό μου αυτή τη στιγμή. Δεν έχει σημασία αν έχω ήδη κερδίσει τέσσερα Grand Slams στα 21, αν δεν συνεχίσω δεν θα έχει σημασία. Θέλω να συνεχίσω, θέλω να συνεχίσω να κερδίζω και να τελειώσω την καριέρα μου με πολλά», σημείωσε στη συνέντευξη τύπου ο Ισπανός τενίστας.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ρωτήθηκε μέχρι πού ονειρεύεται να φτάσει: «Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, για όλα όσα κάνω καλά. Είμαι περήφανος για τους ανθρώπους γύρω μου. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι εκπληκτικό, ένα υπέροχο ταξίδι μέχρι τώρα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι, να μεγαλώνω, να προσπαθώ να κερδίζω. Δεν ξέρω ποιο είναι το όριό μου, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή, να συνεχίσω να ονειρεύομαι. Ας δούμε στο τέλος της καριέρας μου αν θα είναι 25, 30, 15, 4. Δεν ξέρω! Το μόνο που θέλω να πω είναι να συνεχίσω να το απολαμβάνω και να δούμε τι θα φέρει το μέλλον».

Ο Ισπανός, πάντως, αποθέωσε τον αντίπαλό του, Νόβακ Τζόκοβιτς«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι Superman, διότι έφτασε στον τελικό έχοντας κάνει χειρουργείο λίγες εβδομάδες πριν το τουρνουά. Είναι εκπληκτικό, απίστευτο. Ειλικρινά, το έλεγα στην ομάδα μου. Είναι απίστευτο που έφερε τον εαυτό του σε θέση να παίξει στο τουρνουά και να φτάσει στον τελικό. Μπορεί να τον νίκησε σήμερα, αλλά παραμένει Superman».

Μίλησε, τέλος, για την ήττα του από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο περσινό US Open. «Έμαθα πολλά από αυτό το ματς, έπρεπε να πάω καλύτερα. Έπρεπε να μεγαλώσω και να ωριμάσω. Τα παράτησα κάπως στο δεύτερο σετ, αφού έχασα το πρώτο. Είναι κάτι απαράδεκτο σε ένα Grand Slam. Ήξερα ότι δεν γινόταν να ξανασυμβεί αυτό. Με βοήθησε για τα επόμενα Grand Slam, τα επόμενα τουρνουά στο πνευματικό κομμάτι, για να είμαι πιο δυνατός, να παίζω το καλύτερο τένις στις πιο κλειστές και δύσκολες στιγμές. Νομίζω ότι είμαι εδώ χάρη σε αυτές τις καταστάσεις από τις οποίες έμαθα», απάντησε ο Κάρλος Αλκαράθ.