Η Βοσνιάκι επέστρεψε με νίκη, 3,5 χρόνια μετά!

Καρολίν Βοσνιάκι

i

©printscreen

Η Βοσνιάκι επέστρεψε με νίκη, 3,5 χρόνια μετά!

Ιάσονας Τσίλης 10:15 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 14.08.2024

Την επανεμφάνιση της μετά από 3,5 χρόνια έκανε η Καρολίν Βοσνιάκι, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός! Η Καρολίν Βοσνιάκι έπιασε ξανά τη ρακέτα, μετά από απουσία τρεισήμιση ετών και επικράτησε με το εμφατικό 2-0 (6-2, 6-2) επί της Κίμπερλι Μπιρέλ στο τουρνουά της ATP στο Μόντρεαλ, στο οποίο αγωνίζεται και η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα στον τελικό της Ουάσιγκτον.

Η Δανέζα τεννίστρια, έχει κατακτήσει έναν τίτλο Grand Slam, το Australian Open του 2018, ενώ έχει αγωνιστεί και σε δύο ακόμη τελικούς, το 2009 και το 2014 στο US Open

Συνολικά, μετράει 30 WTA τίτλους, ενώ υπήρξε στο νούμερο 1 της Παγκόσμιας Κατάταξης για 71 εβδομάδες, κρατώντας μάλιστα το ρεκόρ για το μεγαλύτερο διάστημα που έχει περάσει για οποιαδήποτε τενίστρια, από την τελευταία φορά που βρισκόταν στην κορυφή του WTA Ranking, με έξι χρόνια, από τις 29/01/2012 μέχρι τις 29/01/2018.

Είχε αποσυρθεί στις 24 Ιανουαρίου 2020, μετά τον αποκλεισμό της από το Australian Open. Η απόφαση της αυτή είχε προκαλέσει σοκ στο Παγκόσμιο τένις καθώς ήταν μόλις 30 ετών με πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Ο λόγος που σταμάτησε το τένις, ήταν για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, με την 33χρονη πλέον Καρολίν Βοσνιάκι να είναι μητέρα δύο παιδιών.

Την ανακοίνωση της επιστροφής της στην ενεργό δράση είχε κάνει επίσημα σε συνέντευξη της στο περιοδικό Vogue.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της

Αυτά τα τελευταία τρία χρόνια μακριά από το παιχνίδι, είχα την ευκαιρία να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο με την οικογένειά μου, έγινα μητέρα και τώρα έχω δύο όμορφα παιδιά για τα οποία είμαι τόσο ευγνώμων. Αλλά έχω ακόμα στόχους που θέλω να πετύχω.

Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)
ΤΕΝΙΣ

23:55 - 06.08.2023

Δεν άντεξε και λύγισε την ώρα των δηλώσεών της η Σάκκαρη: «Πριν από έναν μήνα δεν περίμενα ότι θα είμαι εδώ» (vid)

Συγκίνησε η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα τενίστρια στις δηλώσεις της μετά την ήττα στον τελικό από την Κόκο Γκοφ, παραδέχθηκε ότι πριν από έναν μήνα δεν περίμενε ότι σήμερα θα έφτανε σε έναν τελικό.

 Θέλω να δείξω στα παιδιά μου ότι μπορείτε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας ανεξάρτητα από την ηλικία ή τον ρόλο σας. Αποφασίσαμε ως οικογένεια ότι ήρθε η ώρα. Επιστρέφω για να παίξω και ανυπομονώ!