Άνετος ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κατσίν και πρόκριση στους «16» της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Άνετος ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Κατσίν και πρόκριση στους «16» της Βαρκελώνης

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:30 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 του Πέδρο Κατσίν και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέφυγε τις παγίδες στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επιβλήθηκε με 6-4, 6-2 του Πέδρο Κατσίν και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. 

Ο Τσιτσιπάς, που αποκλείστηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση. Σημειώνεται ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει προκριθεί στην οκτάδα του διπλού όπου αγωνίζεται μαζί με τον Νικολά Μαού.

Ο φιναλίστ του φετινού Australian Open θα αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο τον Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Καναδός πήρε τη νίκη με 6-4, 6-3 κόντρα στον Ζοζέφ Κόβαλικ. Ο Τσιτσιπάς έχει αρνητική παράδοση αφού έχει μία νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Οι δύο τενίστες μπήκαν στον αγώνα με πολύ καλό σερβίς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ. Αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο του πρώτου σετ αφού τόσο ο Κατσίν όσο και ο φιναλίστ του Australian Open κράτησαν το σερβίς τους με τον Τσιτσιπά να κατακτά να κάνει το 6-4 και το 1-0 στα σετ.

Μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ, ο Τσιτσιπάς μπήκε φουριόζος στο δεύτερο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε δύο μπρέικ, προηγήθηκε με 4-0 και καθάρισε με σχετική άνεση.