Ποια η σχέση του Ράφα Ναδάλ με τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο
i

© Imago

Ποια η σχέση του Ράφα Ναδάλ με τη σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:13 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 22.09.2024

Πώς συνδέεται ο Ράφα Ναδάλ με τη Χεορχίνα Ροντρίγκες.

Μία ιδιαίτερη επαγγελματική σχέση έχουν ο Ράφα Ναδάλ και η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ, σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μοντέλο, που βρίσκεται στο πλευρό του πιο δημοφιλούς ποδοσφαιριστή στον πλανήτη εδώ και οκτώ χρόνια, πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της από το 2022.

Το «Soy Georgina» (σ.σ είμαι η Χεορχίνα) μεταδίδεται για τρίτη σεζόν στη συνδρομητική πλατφόρμα έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία. Μόνο από τη μετάδοση του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, η Χεορχίνα έχει κερδίσει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια. Η παραγωγή του προγράμματος είναι της εταιρείας Producciones Komodo, στην οποία ο Ναδάλ κατέχει το 50% μαζί με τον Ισπανό μεγιστάνα Άμπελ Ματούτες.

Ο Ράφα Ναδάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωρίζονται από την περίοδο που ο Πορτογάλος αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ισπανός είναι φίλαθλος της ομάδας της Μαδρίτης έχοντας βρεθεί πολλές φορές στα επίσημα του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Ισπανός τενίστας, που έχει κατακτήσει 22 Grand Slam τίλους στην καριέρα του έχει κερδίσει περισσότερα από 134 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα στην καριέρα του. Όπως είναι λογικό, μέρος των χρημάτων αυτών, έχουν επενδυθεί από τον Ράφα Ναδάλ σε επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο 38χρονος τενίστας έχει επενδύσει σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, real estate, αθλητικές ακαδημίες, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και χρηματιστηριακές συναλλαγές. Όσον αφορά την εταιρεία παραγωγής, την οποία κατέχει στο 50% ο Ναδάλ, έχει συνεργασία με το ισπανικό πρωτάθλημα ενώ είχε αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή για λογαριασμό του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης στην επίσημη παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τους «μερένγκες». Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει την παραγωγή και άλλων ντοκιμαντέρ για τη ζωή γνωστών προσώπων στην Ισπανία.

Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο
REST OF THE WORLD

09:45 - 22.09.2024

Μέσι ή Κριστιάνο; Ο Ντι Μαρία δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Η συζήτηση για το ποιος είναι ο καλύτερος μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να μαίνεται και ένας πρώην συμπαίκτης και των δύο παικτών, ο Άνχελ Ντι Μαρια έχει τον λόγο του για τη διαμάχη.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες γνωρίστηκε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο όταν εκείνη δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη. Η 30χρονη είναι ζευγάρι με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή από το 2016 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη το 2017. Το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσω instagram τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμενε δίδυμα. Τον Απρίλιο του 2022 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακοίνωσε ότι η Χεορχίνα γέννησε ένα κορίτσι και ένα αγόρι, αλλά ο γιος του ζευγαριού πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του. Σημειώνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με παρένθετη μητέρα.