Κύργιος: Προκαλεί τους Αυστραλούς  σε αγώνα επίδειξης (pic)
i

Κύργιος/ ©Intime

Κύργιος: Προκαλεί τους Αυστραλούς σε αγώνα επίδειξης (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:32 - 29.11.2022 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 20.08.2024

Για ακόμα μια φορά τραβά τα φώτα πάνω του ο Νικ Κύργιος.

Δεν κάθεται ήσυχος ο Νικ Κύργιος. Ο 27χρονος τενίστας αυτή τη φορά προκαλεί μέσω instragram. Πώς; Αναζητά αντίπαλο σε όλη την Αυστραλία, όπως δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να τον νικήσει. 

«Αυτή είναι μια πρόσκληση προς όποιον παίκτη του τένις πιστεύει ότι μπορεί να με κερδίσει στην Αυστραλία! Ας οργανώσουμε έναν αγώνα επίδειξης και ας το διευθετήσουμε», έγραψε ο Κύργιος στο story που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. 

Το story του ΕλληνοΑυστραλού τενίστα

Ο Νικ Κύργιος θα παίξει σύντομα σε κάποιους αγώνες επίδειξης, αφού θα βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία για το Diriyah Tennis Cup, από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου. Αντίπαλοί του μεταξύ άλλων θα είναι οι Στέφανος Τσιτσιπάς, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

«Ποτέ δεν έχω πάει στη Σαουδική Αραβία και θέλω να πάω με την κοπέλα μου. Πάντα είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακαλύπτουμε νέα μέρη. Έχω έναν καλό οικογενειακό φίλο που ζει εκεί και πάντα λέει πολύ καλά λόγια για τη χώρα. Πάντα ανυπομονώ να παίζω σε τέτοια τουρνουά, είναι πολύ σημαντικά για τον κόσμο. Προσωπικά, μου αρέσει να πηγαίνω σε μέρη που δεν έχουν παράδοση στο τένις, γιατί θέλω να τους φέρω όση περισσότερη διασκέδαση μπορώ. Όταν σταματήσω το τένις, θέλω να ξέρω πως άφησα το σημάδι μου και πως έφερα πολλούς νέους φαν στο άθλημα», ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του για το event ο 27χρονος τενίστας. 

Ο Νικ Κύργιος ολοκλήρωσε το 2022 με 37 νίκες και 10 ήττες, κάνοντας μια πολύ σπουδαία πορεία μέχρι τον τελικό του Wimbledon.