Εκτός Γουχάν η Σάκκαρη - Μένει εκτός Top-20
i

© IMAGO / Action Plus

Εκτός Γουχάν η Σάκκαρη - Μένει εκτός Top-20

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:06 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:06 - 04.10.2024

Η Μαρία Σάκκαρη δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο 1000άρι τουρνουά της σεζόν στην πόλη Γουχάν της Κίνας.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που την ταλαιπωρεί. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών είχε εγκαταλείψει τον πρώτο της αγώνα στο US Open τον Αύγουστο.

Από τότε, η Μαρία Σάκκαρη δεν έπαιξε σε άλλο τουρνουά, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Η 29χρονη αθλήτρια έχει να αγωνιστεί σε ολόκληρο αγώνα από τους Ολυμπιακούς αγώνες, που έγιναν στο Παρίσι και την αναμέτρησή της κόντρα στην Ουκρανή Μάρτα Κόστγιουκ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε στα τουρνουά του μονού, του διπλού μαζί με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ και του μικτού διπλού μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το γεγονός αυτό ίσως επιβάρυνε την Ελληνίδα τενίστρια αφού το καλεντάρι είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Η Μαρία Σάκκαρη, μετά την απουσία της και από το τουρνουά της Γουχάν, αναμένεται να υποχωρήσει σημαντικά στην παγκόσμια κατάταξη. Η Ελληνίδα τενίστρια θα βρεθεί στο Νο.22 και θα βρεθεί εκτός Top-20 μετά από αρκετά χρονιά, ενώ δεν θα προλάβει, τα WTA Finals, που προκρίνονται οι οκτώ κορυφαίες τενίστριες της σεζόν.

Με δάκρυα στα μάτια η Σάκκαρη μετά τον τραυματισμό της στο US Open

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι
REST OF THE WORLD

20:29 - 04.10.2024

Ο συγκλονιστικός τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το φρικτό ατύχημα στο σκι

Το μεγάλο μυστήριο σχετικά με την υγεία του Μίκαελ συνεχίζει να απασχολεί, με τις πρόσφατες αποκαλύψεις να κάνουν λόγο πως μπορεί να επικοινωνεί, αλλά με έναν αποκαρδιωτικό τρόπο.

Πικρό φινάλε είχε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει δάκρυά της. Η Μαρία Σάκκαρη εγκατέλειψε το ματς με τη Γιαφάν Γιανγκ για τον πρώτο γύρο του US Open λόγω τραυματισμού στον ώμο και φεύγοντας από το κορτ χαιρέτησε τον κόσμο με δάκρυα στα μάτια.

Πέρυσι η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στο ίδιο γήπεδο από τη Ρεμπέκα Μασαρόβα, πάλι στον πρώτο αγώνα που έδωσε στη διοργάνωση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η κορυφαία πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στο US Open ήταν το 2021 όταν είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά (αποκλείστηκε από τη μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης Έμα Ραντουκάνου) και έκτοτε έχει πάρει μόλις μία νίκη στο major της Νέας Υόρκης.