Μπαντόσα: «Πριν από έναν χρόνο παρακολουθούσα το τουρνουά από τον καναπέ, χωρίς να ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»
i

© Photo by Robert Prange/Getty Images

Μπαντόσα: «Πριν από έναν χρόνο παρακολουθούσα το τουρνουά από τον καναπέ, χωρίς να ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον»

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:09 - 01.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 01.06.2024

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο instagram, η Πάουλα Μπαντόσα εξέφρασε τα συναισθήματά της μετά τον αποκλεισμό της στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Στον τρίτο γύρο ολοκληρώθηκε η πορεία της Πάουλα Μπαντόσα στο φετινό Roland Garros. Η Ισπανίδα τενίστρια ηττήθηκε 7-5, 6-1 από την Αρίνα Σαμπαλένκα και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.

Η Πάουλα Μπαντόσα, που επιστρέφει σταδιακά από διαδοχικούς τραυματισμούς έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στο πρώτο σετ. Ωστόσο, στο δεύτερο κατέρρευσε και δεν μπόρεσε να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Με ένα συναισθηματικό μήνυμα στο instagram, η Πάουλα Μπαντόσα ευχαρίστησε αυτούς που την στήριξαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είχε διαδοχικούς τραυματισμούς.

«Πριν από ένα χρόνο μού έδωσαν ένα από τα χειρότερα νέα της καριέρας μου, έπρεπε να σταματήσω για πολλούς μήνες να παίζω τένις. Παρακολούθησα αυτό το τουρνουά από τον καναπέ με πολύ πόνο και χωρίς να ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον. Ένα χρόνο μετά είχα την ευκαιρία να παίξω ξανά μπροστά σε όλους σας ξανά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι, αλλά είχα τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μου αυτή την περίοδο. Ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, την οικογένεια και τους θαυμαστές μου που ήταν εκεί στις πιο δύσκολες στιγμές μου.

Οπότε, μετά από όλα, παίρνω τα θετικά αυτής της εβδομάδας και είμαι πραγματικά ευγνώμων που επιστρέφω στο Roland Garros. H ζωή δεν είναι εύκολη, αλλά είναι όμορφη. Τα λέμε σύντομα», ανέφερε η Πάουλα Μπαντόσα στο instagram.

«Συμφωνώ μαζί του», είπε η 26χρονη Ισπανίδα στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της από την Αρίνα Σαμπαλένκα όταν ρωτήθηκε για τη φράση του Στέφανου Τσιτσιπά ότι θα παίξει μεικτό διπλό μαζί της για την αγάπη. «Το κάνω και για αυτόν τον λόγο και επειδή είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο και δεν έχει όλος ο κόσμος την τύχη να μπορεί να μοιράζεται τέτοιες στιγμές. Και εμείς την έχουμε. Έχουμε επίσης μια πολύ όμορφη σχέση και θέλουμε, αν το επιτρέπει φυσικά ο χρόνος, να μοιραστούμε τέτοιες στιγμές, είναι κάτι μοναδικό-γιατί όχι; Και τελικά είμαστε τενίστες, όμως είμαστε και άνθρωποι με συναισθήματα. Οπότε νομίζω ότι είναι ωραίο πράγμα. Έχουμε επίσης συνηθίσει να παίζουμε μονό, κάτι που είναι πολύ πιο αγχωτικό και πιο δύσκολο. Έτσι, το να διασκεδάζουμε λίγο με κάτι που σχετίζεται με το τένις νομίζω βοηθάει και πνευματικά».