Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά μην με βάλετε την ίδια ώρα με τον Στέφανο»

Μπαντόσα: «Την επόμενη φορά μην με βάλετε την ίδια ώρα με τον Στέφανο»

Sportal newsroom 22:29 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:29 - 14.08.2024

Η Πάουλα Μπαντόσα σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι της, μίλησε χιουμοριστικά για το γεγονός ότι στο δίπλα κορτ έπαιζε ο Τσιτσιπάς.

Η Μπαντόσα προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι, κερδίζοντας την Πέιτον Στερνς. Μετά τον αγώνα η Ισπανίδα είχε δικαιολογημένα κέφια, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις της. Η 26χρονη λοιπόν την ίδια ώρα που αγωνιζόταν η ίδια, στο δίπλα κορτ έπαιζε ο σύντροφός της, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε τον Στρουφ.

Ωστόσο όπως δήλωσε δεν ήταν εύκολο να παίζει και την ίδια στιγμή από το δίπλα γήπεδο να ακούγεται συνεχώς το αποτέλεσμα του Τσιτσιπά. Μάλιστα για τον λόγο αυτό τόνισε χιουμοριστικά να μην τη ξαναβάλουν να παίξει την ίδια ώρα με τον σύντροφό της για να μην έχει ανάλογη δυσκολία.

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Grandstand και την ίδια στιγμή να ακούς από δίπλα συνεχώς το αποτέλεσμα του Στέφανου. Κάποια στιγμή άκουσα πως έχασε το σετ και είπα "μείνε συγκεντρωμένη", δεν ήταν εύκολο, την επόμενη φορά παιδιά βάλτε τα παιχνίδια μας σε διαφορετικές ώρες», ήταν τα λόγια της.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Προηγουμένως η Ισπανίδα μίλησε και για την αγωνιστική της άνοδο, λέγοντας ότι όσο περνάει ο καιρός νιώθει όλο και καλύτερα.