Συνεχίζεται ο κατήφορος του Μπέρναρντ Τόμικ: Αποβλήθηκε από κερκίδα επειδή ενοχλούσε τενίστα που τον νίκησε
i

© IMAGO / Eyepix Group

Συνεχίζεται ο κατήφορος του Μπέρναρντ Τόμικ: Αποβλήθηκε από κερκίδα επειδή ενοχλούσε τενίστα που τον νίκησε

Πηνελόπη Παπαδήμου 21:41 - 18.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 18.08.2024

Ο Μπέρναρντ Τόμικ κατάφερε να αποβληθεί από την κερκίδα εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

Συνεχίζει να γράφει αρνητική ιστορία ο Μπέρναρντ Τόμικ. Ο Αυστραλός τενίστας κατάφερε να αποβληθεί από την κερκίδα κατά τη διάρκεια του τελικού του Challenger στον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στον Αντρές Αντράντε και τον Νταμίρ Ντζουμούρ.

Ο Τόμικ ηττήθηκε από τον Αντράντε στον προημιτελικό της διοργάνωσης. Ο Αυστραλός φαίνεται ότι δεν χώνεψε την ήττα του και έδωσε το «παρών» στον αγώνα που έκρινε τον τίτλο προκειμένου να ενοχλεί τον τενίστα από το Εκουαδόρ. Ο Τόμικ άλλαζε διαρκώς θέση, ανάλογα με την πλευρά στην οποία ήταν ο Αντράντε, που τελικά ηττήθηκε με 6-4, 6-4 από τον Βόσνιο τενίστα.

Ο Τόμικ εκδιώχθηκε από την κερκίδα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του τελικού. Είναι άλλο ένα επεισόδιο στην άσχημη πορεία που έχει πάρει η καριέρα του Μπέρναρντ Τόμικ. Ο 31χρονος τενίστας είχε φτάσει μέχρι το Νο.17 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τόμικ είχε κατακτήσει δύο Grand Slam τίτλους σε επίπεδο junior, αλλά ουδέποτε δικαιολόγησε το ταλέντο του ως ενήλικας. Πρόσφατα, μάλιστα, ο Τόμικ εγκατέλειψε αγώνα λόγω καβγά με την κοπέλα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τόμικ άρχισε να μην αισθάνεται καλά στην αναμέτρηση κόντρα στον Γιούτα Σιμίτζου. Ο Αυστραλός φάνηκε να ταλαιπωρείται για αρκετή ώρα, ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια γιατρού. Γιατρός στο γήπεδο, όμως, δεν υπήρχε και ο ίδιος φάνηκε να συνεχίζει κανονικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως ο ίδιος ήταν άρρωστος, έφερε και το ξέσπασμα προς τη σύντροφό του. Ο Τόμικ φάνηκε να κατηγορεί την κοπέλα του πως τον κόλλησε Covid, με την ίδια να αρνείται πως αυτό συμβαίνει. Η στιχομυθία ξεκίνησε με τον Τόμιτς να της λέει: «Με κόλλησες Covid, έκανες τεστ σήμερα και βγήκες θετική». Τότε εκείνη του απάντησε πως: «Όχι αυτό έγινε πριν από δύο εβδομάδες».

Ο Τόμικ εγκατέλειψε το court εμφανώς νευριασμένος, ενώ ακολούθησε και η σύντροφός του που αποχώρησε από την κερκίδα. Άγνωστο παραμένει το πως εξελίχθηκε ο μεταξύ τους καβγάς, ο οποίος μπορεί να ήταν μικρής διάρκειας αλλά είχε αρκετή ένταση.