Βίντεο - σοκ: Τενίστας ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Αυστραλία

Βίντεο - σοκ: Τενίστας ξυλοκοπήθηκε άγρια στην Αυστραλία

Sportal newsroom 20:01 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:38 - 14.08.2024

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε στην Αυστραλία ο Μπέρναρντ Τόμιτς.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Μπέρναρντ Τόμιτς. Ο 30χρονος τενίστας με καταγωγή από την Αυστραλία δέχθηκε βάναυση επίθεση από αγνώστους έξω από στούντιο τατουάζ στο Gold Coast.

Στο βίντεο φαίνεται ο τενίστας να δέχεται σωρεία χτυπημάτων, τα οποία προσπαθεί να αποκρούσει με χέρια και με πόδια. Η ταυτότητα των δραστών παραμένει άγνωστη, ενώ δεν έχει γνωστός και ο χρόνος της επίθεσης αφού αυτή την εβδομάδα ο Τόμιτς έλαβε μέρος στο Τσάλεντζερ της Κωνσταντινούπολης φτάνοντας μέχρι τον δεύτερο γύρο.

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς γεννήθηκε το 1992 στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Ξεκίνησε να παίζει τένις πολύ μικρός και άπαντες έκαναν λόγο για το επόμενο Νο.1 του τουρ, ωστόσο ο ίδιος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Ο Τόμιτς κατέκτησε δύο Grand Slam σε επίπεδο juniors. Σε επίπεδο ανδρών έφτασε μέχρι το Νο.17 ενώ η καλύτερή του πορεία σε major ήταν το 2011 όταν αγωνίστηκε στα προημιτελικά του Wimbledon. Έχει κατακτήσει 4 τίτλους. Πλέον, βρίσκεται στο Νο.291 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Μπέρναρντ Τόμιτς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού όταν πρωταγωνίστησε σε βίντεο ροζ περιεχομένου στο πλευρό μίας παίκτριας ριάλιτι.

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

15:08 - 08.09.2023

Η μεγάλη επανεκκίνηση της Εθνικής ομάδας, με τον Σπανούλη στο πρώτο πλάνο της «γαλανόλευκης»

Ο Δημήτρης Ιτούδης ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με την ΕΟΚ και το μέλλον του στην Εθνική ομάδα μπάσκετ μοιάζει περισσότερο με... παρελθόν. Θέλει βέβαια να φύγει με προϋποθέσεις που θα επηρεάσει (και) ο ίδιος, ενώ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Λιόλιος, περιμένει την ώρα και τη στιγμή που την ομάδα θα αναλάβει ο Βασίλης Σπανούλης.

Η δημοφιλής μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, Love Island, Βανέσσα Σιέρα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία, στην οποία ο τενίστας ποζάρει ξαπλωμένος στα πόδια της δαγκώνοντάς τα οπίσθιά της.

Μάλιστα, η Σιέρα έγραψε: «Ωχ, έπεισα τον Τόμιτς να κάνει κάτι κακό. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για να δείτε το βίντεο, συγγνώμη, μαμά». Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε δεκάδες χιλιάδες προβολές τις πρώτες ώρες.