Νέο ξέσπασμα τενίστριας στο US Open: «Κλαίω πρώτη φορά σε συνέντευξη, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι κλέφτρα, νιώθω κάτω από μηδενικό» (vid)

Νέο ξέσπασμα τενίστριας στο US Open: «Κλαίω πρώτη φορά σε συνέντευξη, γιατί μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι κλέφτρα, νιώθω κάτω από μηδενικό» (vid)

Sportal newsroom 19:31 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 14.08.2024

Η Γερμανίδα τενίστρια, Λάουρα Σίγκεμουντ ξέσπασε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Κόκο Γκοφ στη συνέντευξη Τύπου.

Η Γερμανίδα τενίστρια Λάουρα Σίγκεμουντ έδωσε μεγάλη μάχη με το νούμερο έξι του κόσμου Κόκο Γκοφ στον πρώτο γύρο του US Open, καθώς κέρδισε το πρώτο σετ και έκανε την Γκοφ να παίξει σκληρά για να κερδίσει τον αγώνα.

Η Ζίγκεμουντ κέρδισε το πρώτο σετ κόντρα στην Κόκο Γκοφ με 6-4 και σόκαρε τους πάντες στις κερκίδες. Τον αγώνα παρακολούθησαν και ο Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, ο Μάικ Τάισον και η Μαρία Σαράποβα... Στο τέλος, η Γκοφ έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 σετ, καθώς πήρε το δεύτερο και το τρίτο σετ με 6-1 και 6-4, αντίστοιχα, και πέρασε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. 

Η Γκοφ είπε στο τέλος του αγώνα ότι η Σίγκεμουντ έπαιζε πολύ αργά, ότι καθυστερούσε, κάτι που ενοχλούσε το κοινό όλη την ώρα. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου η Λάουρα ξέσπασε. 

Αναλυτικά όσα είπε η Γερμανίδα τενίστρια: 

«Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν κακός άνθρωπος. Θα το απολάμβανα περισσότερο αν είχα παίξει καλύτερα και ο κόσμος ούρλιαζε και μου έδινε σεβασμό για την απόδοσή μου εκείνη τη στιγμή; Ναι, θα το απολάμβανα περισσότερο. Γιατί παίζω τένις; Είμαι 35, γιατί το παίζω ακόμα (τένις); Κέρδισα καλά χρήματα, μάλλον δεν θα ανέβω ξανά στην κατάταξη, τουλάχιστον όχι στο ταμπλό γυναικών. 

Παίζω τένις για τον κόσμο. Παίζω τένις λόγω της προσπάθειας, εξαιτίας αυτού, το σώμα μου μου δίνει την ευκαιρία να παίξω λίγο περισσότερο και ξέρω ότι υπάρχουν οπαδοί που εκτιμούν τον αγώνα και δεν τα παρατάνε», απλά ένα καλό και καλό άθλημα, είπε η Σίγκεμουντ. 

«Είναι ίσως η πρώτη φορά που έκλαψα σε συνέντευξη Τύπου, σκέφτηκα ότι σαν τενίστρια, είσαι ερμηνευτής, ότι χρωστάς στους ανθρώπους, ότι χρωστάς στα παιδιά που παρακολουθούν, ότι χρωστάς σε ανθρώπους που πληρώνουν πολλά χρήματα για εισιτήρια. Στο τέλος της ημέρας θέλω να πάω σπίτι και να κοιτάξω τον εαυτό μου και να πω στον εαυτό μου ότι έκανες εξαιρετική δουλειά. 

Αλλά πήρα τίποτα από τους ανθρώπους εξαιτίας αυτού; Δεν το έκανα. Μπορεί να μην είναι μηδέν, αλλά αισθάνομαι σαν μηδενικό αυτή τη στιγμή. Αλλά νιώθω ότι είμαι μηδέν, ακόμα και κάτω από το μηδέν. γιατί μου φέρθηκαν άσχημα. Μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν απατεώνας, σαν να προσπαθούσα να εξαπατήσω για να κερδίσω αυτόν τον αγώνα, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν κακός άνθρωπος. 

Ο Μπάτλερ έπαιξε τένις κόντρα στον Αλκαράθ, του πήρε πόντο και... τρέλανε τον κόσμο! (vids)
NBA

09:20 - 24.08.2023

Ο Μπάτλερ έπαιξε τένις κόντρα στον Αλκαράθ, του πήρε πόντο και... τρέλανε τον κόσμο! (vids)

Στα παρκέ τα πάει περίφημα, αλλά ο Τζίμι Μπάτλερ λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το US Open αποφάσισε να δοκιμαστεί στο τένις. Μπήκε στο τερέν με στυλ και προκάλεσε τον Κάρλος Αλκαράθ. Το θέαμα που προσέφερε προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων, αλλά κάποια στιγμή κατάφερε να πάρει έναν πόντο από το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Και υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε ρακέτες, που ουρλιάζουν, που δείχνουν κάθε λογής πράγματα στο κοινό, δεν το έκανα ποτέ σε καμία στιγμή του αγώνα και υπήρξαν στιγμές στο ματς που υπήρχε μεγάλη ένταση. Σε κανένα σημείο δεν έκανα τίποτα, απλά ήμουν αργή. Και υπάρχουν κανόνες για αυτό, παίρνω προειδοποίηση για χρήση χρόνου και τέλος», κατέληξε η Γερμανίδα. 

Tags: