Ο Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Καναδά

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Ο Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Καναδά

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:16 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 14.08.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το 1.000άρι τουρνουά του Καναδά, προκειμένου να προετοιμαστεί για το US Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το Masters του Καναδά, επιλέγοντας να μείνει για λίγο εκτός των court, μετά την ήττα του από τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό του Wimbledon

Ο 36χρονος τενίστας, 23 φορές πρωταθλητής Grand Slam επρόκειτο να ξεκινήσει τις προετοιμασίες του στη σκληρή επιφάνεια για το US Open, αφού έπεσε στην δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης την περασμένη Κυριακή (16/7). 

Μάλιστα τη θέση του Τζόκοβιτς στο ταμπλό πήρε ο Κρίστοφερ Γιούμπανκς. Θυμίζουμε ότι ο Αμερικανός τενίστας είχε κάνει μια τρομερή πορεία έως τα προημιτελικά του Wimbledon νωρίτερα αυτό το μήνα, επικρατώντας του Στέφανο Τσιτσιπά στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. 

«Πάντα περνάω καλά στον Καναδά, μίλησα όμως με την ομάδα μου και πιστεύουμε πως είναι η σωστή απόφαση. Ελπίζω να επιστρέψω στον Καναδά τα επόμενα χρόνια», είπε ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος πέρσι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο τουρνουά, λόγω του νόμου για τους ανεμβολίαστους κατά της πανδημίας του κορονοϊού. 

To National Bank Open, που θα γίνει σε Τορόντο και Μόντρεαλ, αναμένεται να διεξαχθεί από τις 5 έως τις 13 Αυγούστου.