Το ξέφρενο γλέντι του Τζόκοβιτς στη Σόφια με άρωμα... Τριαντάφυλλου (vid)
i

©imago

Το ξέφρενο γλέντι του Τζόκοβιτς στη Σόφια με άρωμα... Τριαντάφυλλου (vid)

Νεφέλη Μπισμπίκη 10:00 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:18 - 19.09.2024

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βγήκε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο στην Βουλγαρία και άφησε την ρακέτα για να πιάσει το μικρόφωνο, τα ντραμς και να χορέψει υπό τους ήχους του Τριαντάφυλλου.

Πότε χορεύει συρτάκι πάνω στον διάδρομο, πότε τραγουδάει σε νυχτερινά κέντρα, αλλά από το ελληνικό στοιχείο δεν ξεφεύγει. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, βρίσκεται στην Βουλγαρία για μία επίδειξη τένις του καλού του φίλου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, την οποία διοργάνωσε το ίδρυμα του, με στόχο την ανάπτυξη της σχέσης των παιδιών με το τένις. Οι δύο καλοί φίλοι μετά το θέαμα που προσέφεραν στον αγώνα, το βράδυ θέλησαν να διασκεδάσουν και μάλιστα με το παραπάνω.

Ο Σέρβος τενίστας εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί στην Σόφια, δίνοντας ένα ξεχωριστό σόου τους πελάτες του νυχτερινού κέντρου. Άρπαξε το μικρόφωνο, τραγούδησε το «Luda ​​po tebe», χόρεψε ξέφρενα και δοκίμασε και τις ικανότητές του στα ντραμς.

Ο κάτοχος του Χρυσού Μεταλλίου και των 24 Grand Slam, ο οποίος δεν κρύβει την αδυναμία του στην Ελλάδα, χόρεψε και με τα τραγούδια του Τριαντάφυλλου.

Tags: