Ξέφυγε ο Μεντβέντεφ και πέταξε τη ρακέτα του προς την εξέδρα (vid)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ

i

© IMAGO / pepphoto

Ξέφυγε ο Μεντβέντεφ και πέταξε τη ρακέτα του προς την εξέδρα (vid)

Πηνελόπη Παπαδήμου 18:41 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 22.09.2024

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Μπεν Σέλτον για το Laver Cup και πέταξε τη ρακέτα του προς την εξέδρα.

Φθηνά γλίτωσε την κακή του συμπεριφορά ο Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος τενίστας αντιμετώπισε τον Μπεν Σέλτον κατά τη διάρκεια της τρίτης ημέρας του Laver Cup και είχε πολλά νεύρα. Ο νεαρός Αμερικανός είχε διπλό σετ πόιντ στο πρώτο σετ, γεγονός που έφερε εκτός εαυτού τον 27χρονο φιναλίστ του φετινού Australian Open.

Ο Μεντβέντεφ ήταν έξαλλος, πέταξε τη ρακέτα του με δύναμη στο κορτ και αυτή κατέληξε στην εξέδρα, χωρίς να χτυπήσει κάποιον θεατή. Ο Ρώσος δεν αποβλήθηκε και έλαβε απλώς μία προειδοποίηση για τη συμπεριφορά του. Ο Μεντβέντεφ, πάντως, έκανε την ανατροπή και κατέκτησε το πρώτο σετ απέναντι στον Σέλτον.

Παρά το γεγονός ότι απώλεσε το πρώτο σετ, ο Αμερικανός τενίστας πήρε τη νίκη με 6-7(6), 7-5, 10-7 σε 2 ώρες και 3 λεπτά δίνοντας τρεις πολύτιμους πόντους στην Team World. Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στον Μπεν Σέλτον και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος υπέστη τη δεύτερη ήττα του αυτό το τριήμερο. Ο κόσμος προηγείται 11-7 της Ευρώπης και έχει... ματς πόιντ και την ευκαιρία να διατηρήσει τα κεκτημένα σε ένα από τα δύο επόμενα ματς.

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:41 - 22.09.2024

Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Καλλιμάρμαρο με ζωγραφιά: Το Sportal σήκωσε drone και το αποτέλεσμα είναι μαγικό (vid)

Η κάμερα του Sportal ήταν στο Καλλιμάρμαρο για την ιστορική βραδιά που διοργάνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου και κατέγραψε όλες τις στιγμές λάμψης και συγκίνησης στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Αρχικά, ο Σασα Ζβέρεφ θα αγωνιστεί κόντρα στον Φράνσις Τιάφοου. Με νίκη του Γερμανού η ομάδα της Ευρώπης θα μειώσει και θα μείνει «ζωντανή». Αν ο φιναλίστ του φετινού Roland Garros πάρει τη νίκη, ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξει με τον Τέιλορ Φριτζ για το τρόπαιο.

Θυμίζουμε ότι στο Laver Cup του Βερολίνου συμμετείχε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε στα δύο σετ τον Θανάση Κοκκινάκη στον πρώτο του αγώνα μετά τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός Davis Cup. Στο διπλό ο 26χρονος τενίστας είχε παρτενέρ τον Κάσπερ Ρουντ. Το ευρωπαϊκό δίδυμο ηττήθηκε 6-1, 6-2 από τους Μπεν Σέλτον και Αλεχάνδρο Ταμπίλο σε 62 λεπτά. Με εκείνη τη νίκη η Team World έκανε το 8-4 απέναντι στην ομάδα της Ευρώπη.