Ο έξαλλος Τσιτσιπάς τα έχωσε στα ελληνικά σε Ισπανό διαιτητή: «Δεν επιτρέπεται να το κάνεις αυτό» - Ο λόγος της οργής του (vid)

Ο έξαλλος Τσιτσιπάς τα έχωσε στα ελληνικά σε Ισπανό διαιτητή: «Δεν επιτρέπεται να το κάνεις αυτό» - Ο λόγος της οργής του (vid)

Sportal newsroom 09:57 - 16.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 16.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκνευρίστηκε με τον Νάτσο Φορθαντέλ Χιλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζακ Ντρέιπερ και του τα...έψαλλε στα ελληνικά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε έξαλλος με τον Νάτσο Φορθαντέλ Χιλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τζακ Ντρέιπερ στη φάση των «32» του Σινσινάτι Open. Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας μάλιστα τα έχωσε στα ελληνικά στον Ισπανό διαιτητή της αναμέτρησης.

Με το σκορ στο 5-4 στο δεύτερο σετ ο ρέφερι της αναμέτρησης εκνεύρισε τον Τσιτσιπά με μια απόφασή του, με τον Έλληνα τενίστα να τον πλησιάζει και να του μιλάει στα ελληνικά.

«Δεν επιτρέπεται να κάνεις αυτά τα πράγματα σαν διαιτητής. Παίζουμε αγώνα, όλα πάνε μια χαρά. Δεν μπορείς να τα κάνεις αυτά τα πράγματα», ήταν η ατάκα του Έλληνα τενίστα.

Να σημειώσουμε ότι ο Νάτσο Φορθαντέλ Χιλ είχε κάνει παρατήρηση από την αρχή του αγώνα στον Τσιτσιπά επειδή καθυστερούσε στο σερβίς του γι αυτό κι όταν μετά το πρώτο του σερβίς το μπαλάκι βρήκε στο φιλέ και στη συνέχεια πήγε άουτ, ο Ισπανός διαιτητής έδωσε τον πόντο στον Ντρέιπερ χωρίς να επιτρέψει στον Έλληνα πρωταθλητή να κάνει δεύτερη σερβίς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!