Η Πάουλα Μπαντόσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο - Έφτιαχνε τα μαλλιά της και έπαιζε με το κινητό (gallery)

Η Πάουλα Μπαντόσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο - Έφτιαχνε τα μαλλιά της και έπαιζε με το κινητό (gallery)

Sportal newsroom 11:36 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Η Πάουλα Μπαντόσα συνόδευσε τον Στέφανο Τσιτσιπά στην Αθήνα προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους αγώνες του στο Davis Cup.

H Εθνική ομάδα το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου υποδέχεται την Σλοβακία στο Παναθηναϊκό Στάδιο για το Group I του Davis Cup. Τη σύνθεση της «γαλανόλευκης» αποτελούν οι Στέφανος Τσιτσιπάς Αλέξανδρος Σκορδίλας Μιχαήλ Περβολαράκης Αριστοτέλης Θάνος και Πέτρος Τσιτσιπάς. Αρχηγός είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς. 

Οι Άλεξ Μόλκαν, Λούκας Κλάιν, Νόρμπερτ Γκόμπος, Λούκας Ποκόρνι και Ίγκο Ζελενάι θα αγωνιστούν με την Εθνική Σλοβακίας. Αρχηγός είναι ο Τίμπορ Τόθ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη χώρα μας, όπου αύριο λοιπόν θα αγωνιστεί στο τουρνουά. Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του. Η Πάουλα Μπαντόσα συνόδευσε τον Έλληνα τενίστα στην Αθήνα για να τον στηρίξει και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειές τους. Να αναφέρουμε επίσης ότι η Ισπανίδα τενίστρια ήταν παρούσα στην κλήρωση της σειράς των αγώνων. Ο φακός «τσάκωσε» την σύντροφο του Τσιτσιπά να φτιάχνει τα μαλλιά της και να παίζει με το κινητό. Υποθέτουμε από αμηχανία, δεν ξέρουμε.....