Πολωνική εταιρεία έκανε την εντυπωσιακή Ντιατσένκο να βγάλει όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο
i

/printscreen

Πολωνική εταιρεία έκανε την εντυπωσιακή Ντιατσένκο να βγάλει όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο

Sportal newsroom 13:26 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 14.08.2024

Η Ρωσίδα τενίστρια Βιτάλια Ντιατσένκο αποκάλυψε ότι πρόσφατα της απαγορεύτηκε να επιβιβαστεί σε πτήση για την οποία είχε έγκυρο εισιτήριο λόγω της εθνικότητάς της.

Η Βιτάλια Ντιατσένκο θα ταξίδευε στην Κορσική μέσω Βαρσοβίας και Νίκαιας, έχοντας κλείσει προηγουμένως τα απαραίτητα εισιτήρια. Όπως τα πράγματα δεν πήγαν όπως είχε προγραμματίσει. Η αεροπορική εταιρία «LOT» υποστηρίζει πως δεν επιτράπηκε στην 32χρονη τενίστρια η είσοδος στο αεροπλάνο, λόγω των περιορισμών της πανδημίας κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Οι διατάξεις του κανονισμού εισάγουν περιορισμούς σε ορισμένα συνοριακά σημεία διέλευσης, συμπεριλαμβανομένων των διελεύσεων αεροδρομίων, σε σχέση με πολίτες της Ρωσικής Ομοσπονδίας που ταξιδεύουν εκτός Σένγκεν».

Από την πλευρά της, η Ντιατσένκο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Κοιμήθηκα στο αεροδρόμιο, μου φέρθηκαν σαν να είμαι πολίτης τρίτης κατηγορίας, ξόδεψα μερικές χιλιάδες ευρώ».

Η 32χρονη Ρωσίδα τενίστρια υποστήριξε πως προσπάθησε να κλείσει εισιτήριο στη «Lufthansa», κάτι που τελικά δεν έγινε, με την εταιρεία να της εξηγεί ότι μπορούσε να εισέλθει στη ζώνη Σένγκεν μόνο μέσω Ισπανίας, που της είχε εκδώσει τη βίζα.

Tags: