Τα απίθανα ξεσπάσματα του Ρούμπλεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Αρνάλντι (vid)

Τα απίθανα ξεσπάσματα του Ρούμπλεφ κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Αρνάλντι (vid)

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ματέο Αρνάλντι στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Roland Garros.

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ έπεσε θύμα έκπληξης κατά τη διάρκεια του τρίτου γύρου του Roland Garros. Ο Ρώσος τενίστας ηττήθηκε στα τρία σετ από τον Ματέο Αρνάλντι και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του.

Η τηλεοπτική κάμερα έπιασε τον 27χρονο τενίστα να κλωτσάει τη ρακέτα του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ρούμπλεφ δεν σταμάτησε εκεί, αφού διαφώνησε αρκετά με τη umpire του αγώνα, που κατέβηκε από τη θέση της προκειμένου να εξακριβώσει την εγκυρότητα ενός πόντου εκνευρίζοντας ακόμη περισσότερο τον Ρώσο όταν υπέδειξε άουτ.

Το σχετικό βίντεο από το Eurosport κάνει τον γύρο του διαδικτύου με αρκετούς να επισημαίνουν ότι ο Αντρέι Ρούμπλεφ χρειάζεται βοήθεια προκειμένου να μπορεί να συγκρατεί τον εαυτό του. Ο τενίστας τοποθετήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

«Είμαι εντελώς απογοητευμένος με τον εαυτό μου με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα, με τον τρόπο που έπαιξα και δεν θυμάμαι να συμπεριφέρθηκα χειρότερα σε ένα σλαμ ποτέ. Νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφέρθηκα τόσο άσχημα», σημείωσε ο Ρούμπλεφ.

Στη συνέχεια ο Ρώσος τενίστας ρωτήθηκε αν η συμπεριφορά του επηρέασε την απόδοσή του στο κορτ.

«Νομίζω ότι δεν είναι θέμα συγκέντρωσης. Νομίζω ότι είναι επειδή με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκα έχασα το μυαλό μου και έδωσα επιπλέον αυτοπεποίθηση στον Ματέο, και ήταν απίστευτος στο τρίτο σετ. Ήταν πολύ αργά για να κάνω κάτι», σημείωσε ο Ρούμπλεφ.