Σάκκαρη: «Είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου»

Μαρία Σάκκαρη

i

© Intime

Σάκκαρη: «Είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου»

Sportal newsroom 22:51 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 14.08.2024

Γεμάτη αυτοπεποίθηση θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη.

Σίγουρη για τον εαυτό της δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Roland Garros. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Καρολίνα Μούχοβα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε σε συνέντευξή της στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης ότι βλέπει τα πράγματα πιο θετικά. Σημείωσε, παράλληλα, ότι η κλήρωσή της είναι πολύ δύσκολη.

«Όλοι γνωρίζουμε ότι η κλήρωση που είχα στον 1ο γύρο είναι πολύ δύσκολη», είπε η Μαρία Σάκκαρη. «Αλλά είμαι πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και πολύ θετική», πρόσθεσε η Ελληνίδα τενίστρια.

«Για να κερδίσεις το τουρνουά πρέπει να κερδίσεις αυτές τις παίκτριες, οπότε αν είναι στον 1ο, στον 2ο ή στον 3ο γύρο δεν έχει σημασία, αν κερδίσω αυτό το παιχνίδι θα μου δώσει αυτοπεποίθηση για τους επόμενους γύρους», σχολίασε η Μαρία Σάκκαρη για τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Μούχοβα.

«Πέρσι παίξαμε εδώ και ήμουν σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος ψυχικά. Δεν ήμουν καθόλου κοντά σε σύγκριση με αυτό που νιώθω φέτος, ψυχικά, σωματικά, τενιστικά, στα πάντα», πρόσθεσε η Ελληνίδα τενίστρια.

Η Μαρία Σάκκαρη είχε αναφερθεί πέρσι και στο θέμα της ψυχικής υγείας. Είχε τονίσει, μάλιστα, ότι υπήρξαν μέρες που δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ωστόσο, αυτά είναι - πλέον - στο παρελθόν.

«Πέρσι ερχόμενη στο τουρνουά ήταν όλα φριχτά, φέτος υπάρχουν μόνο θετικά», παραδέχθηκε η Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια αναφέρθηκε και στην αντίπαλό της, Καρολίνα Μούχοβα. «Είναι μια πολύ καλή παίκτρια. Έχει κερδίσει πολλά μεγάλα ονόματα στο παρελθόν και έχει παίξει κλειστούς αγώνες με πολλές κορυφαίες παίκτριες. Είναι ίσως η δυσκολότερη αντίπαλος που θα μπορούσε να είχε κάποια στον πρώτο γύρο» τόνισε η Σάκκαρη.