Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Σερένα Γουίλιαμς

Σερένα Γουίλιαμς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η Σερένα Γουίλιαμς

Sportal newsroom 16:40 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 14.08.2024

Η Σερένα Γουίλιαμς και ο Αλέξις Οχάνιαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η Σερένα Γουίλιαμς. Η πρώην τενίστρια εμφανίστηκε στο Met gala μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξις Οχάνιαν και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη όταν η Άννα Γουίντουρ κάλεσε και τους τρεις μας στο Met Gala», ανέφερε η Σερένα Γουίλιαμς στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η θρυλική τενίστρια έπιανε την εμφανώς φουσκωμένη κοιλίτσα της αποκαλύπτοντας τα ευχάριστα.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων είναι παντρεμένη με τον ιδρυτή του Reddit από το 2017. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αλέξις Ολίμπια τον Σεπτέμβριο του 2017.

Νότιο Σουδάν: Από τους εμφυλίους και το λιμό, στην ανεξαρτησία και το Παγκόσμιο Κύπελλο (vids)
FIBA WORLD CUP

11:00 - 01.05.2023

Νότιο Σουδάν: Από τους εμφυλίους και το λιμό, στην ανεξαρτησία και το Παγκόσμιο Κύπελλο (vids)

Η νεότερη χώρα του πλανήτη, το Νότιο Σουδάν, την ώρα που ως έθνος υποφέρει ποικιλοτρόπως και διαχρονικώς, ο Λούολ Ντενγκ προσπαθεί να δώσει όραμα στον πιο ψηλό λαό της Αφρικής, που περήφανος θα εμφανιστεί τον Αύγουστο στα γήπεδα της Μανίλα για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του μπάσκετ.

Μάλιστα, η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε το Australian Open το 2017 ενώ ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων. Ήταν ο τελευταίος Grand Slam τίτλων που κατέκτησε στη μεγαλειώδη καριέρα της.

Μετά τη γέννηση της κόρη της, η Σερένα Γουίλιαμς επανήλθε σταδιακά στην αγωνιστική δράση. Τον Αύγουστο του 2022 μέσω επιστολής της στη Vogue ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το επαγγελματικό τένις.

Έπαιξε τους τελευταίους της αγώνες στο US Open εκείνης της χρονιάς. Έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο όπου και αποκλείστηκε από την Άιλα Τομλιάνοβιτς στα τρία σετ. Στη συνέχεια γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το γήπεδο.

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει κερδίσει 23 Grand Slam τίτλους στο μονό και 14 στο διπλό. Το 1999 κατέκτησε τον πρώτο της major τίτλο στη Νέα Υόρκη. Έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 στο τουρνουά του μονού. Παίζοντας μαζί με την αδερφή της, Βίνους ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του 2000, του 2008 και του 2012.

Ήταν στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για 319 εβδομάδες, οι 186 εκ των οποίων διαδοχικές. Η θρυλική Αμερικανίδα τενίστρια έχει κερδίσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα.