Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Σερένα Γουίλιαμς
i

© twitter

Γέννησε το δεύτερο παιδί της η Σερένα Γουίλιαμς

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:15 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της Αλέξις Οχάνιαν γνωστοποίησαν ότι γεννήθηκε η δεύτερη κόρη τους.

Η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Η θρυλική πρώην τενίστρια, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων έχει δύο κόρες από τον γάμο της με τον Αλέξις Οχάνιαν, ιδρυτή του Reddit.

Η Σερένα, όπως αποκαλύπτει και η ανάρτηση του επιχειρηματία στο twitter γέννησε στο σπίτι της. Η θρυλική πρώην τενίστρια γνωστοποίησε τη γέννηση της δεύτερης κόρης μέσω ενός ιδιαίτερου βίντεο στο λογαριασμό που διατηρεί στο tiktok.

Σε αυτό, είναι η Σερένα μαζί με τον σύζυγος και την κόρη της Αλέξις Ολίμπια. Κάποια στιγμή, η πρώην τενίστρια αποχωρεί και επανέρχεται έχοντας στην αγκαλιά της το νεογέννητο βρέφος της. Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε ότι περιμένει δεύτερο παιδί κατά τη διάρκεια του Met gala της Νέας Υόρκης.

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων είναι παντρεμένη με τον ιδρυτή του Reddit από το 2017. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Αλέξις Ολίμπια τον Σεπτέμβριο του 2017.

Μάλιστα, η Σερένα Γουίλιαμς κατέκτησε το Australian Open το 2017 ενώ ήταν έγκυος λίγων εβδομάδων. Ήταν ο τελευταίος Grand Slam τίτλων που κατέκτησε στη μεγαλειώδη καριέρα της.

Το τρυφερό μήνυμα της Σερένα Γουίλιαμς στην πρώτη της κόρη

Δύο περίπου μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, Αλέξις Ολίμπια, η Σερένα Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση ενεργειακού ποτού. Σε αυτό έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στη νεογέννητη τότε κόρη της.

«Μικρή μου, δεν με ενδιαφέρει εάν δεν παίξεις καλά τένις και δεν θα θυμώσω εάν επιλέξεις να μην αγγίξεις ποτέ ρακέτα. Όμως σε παρακαλώ, σε αυτό το το παιχνίδι της ζωής, μην σταματήσεις ποτέ να αγωνίζεσαι.

Το άθλημα, όπως μου δίδαξε εμένα, θα διδάξει και σε εσένα να είσαι δυνατή και να ανακαλύψεις τη δύναμη του σώματός σου. Θα μάθεις να κινείσαι και θα καταλάβεις πώς θα κινηθούν οι άλλοι.

Το άθλημα θα σε διδάξει την δύναμη της ομάδας. Δεν έχει σημασία εάν θα έχετε δεσμούς αίματος ή μόνο μέσα στα αποδυτήρια, δεν θα έχει σημασία αν έχετε το ίδιο χρώμα στο δέρμα ή στη φανέλα, θα βρεις τις αδερφές σου στον αγωνιστικό χώρο.

Στεφανίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω - Θέλω να πιστεύω ότι απέφυγα το χειρότερο»
ΣΤΙΒΟΣ

16:09 - 22.08.2023

Στεφανίδη: «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω - Θέλω να πιστεύω ότι απέφυγα το χειρότερο»

Με μία ανάρτησή της στο instagram η Κατερίνα Στεφανίδη εξήγησε για ποιον λόγο αγωνίστηκε στον προκριματικό του άλματος επί κοντώ στο παγκόσμιο της Βουδαπέστης παρά τον τραυματισμό της.

Κάποιες φορές θα πετύχεις τον στόχο σου, άλλες φορές όχι. Όμως όλους τους στόχους θα τους φτάσετε ως ομάδα. Θα βρεις το θάρρος να περπατάς με ψηλά το κεφάλι και για να ουρλιάζεις πάντα πιο δυνατά στο γήπεδο που θα επιλέξεις να αγωνίζεσαι.

Οπότε συνέχισε να παίζεις μικρή μου, συνέχισε να παίζεις», ήταν το μήνυμα της Σερένα Γουίλιαμς.