«Σίφουνας» ο Αλκαράθ στα ημιτελικά του Miami Open (vid)

Κάρλος Αλκαράθ

i

Κάρλος Αλκαράθ/ © Photo by Mike Frey/ Getty Images

«Σίφουνας» ο Αλκαράθ στα ημιτελικά του Miami Open (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:20 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 14.08.2024

Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε άνετα του Τέιλορ Φριτζ με 2-0 σετ (6-4, 6-2) και πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Miami Open.

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν αντιμετώπισε προβλήματα ούτε απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ. Ο Ισπανός τενίστας χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 19 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του αντιπάλου του. Ο 19χρονος επικράτησε με 2-0 σετ τον 25χρονο Αμερικανό (6-4, 6-2) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Miami Open. 

Ο αγώνας του Κάρλος Αλκαράθ με τον Τέιλορ Φριτζ ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (29/3), ωστόσο η βροχή ανέβαλε το ματς, το οποίο τελικά διεξήχθη την Πέμπτη (30/3) (ξημερώματα Παρασκευής για την Ελλάδα).

Οι 22 λόγοι που λατρεύουμε (να μισούμε) τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Οι 22 λόγοι που λατρεύουμε (να μισούμε) τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σε μια περίοδο που ο κόσμος του τένις βρίσκεται στον αστερισμό του παιδιού-θαύματος, Κάρλος Αλκαράθ, η Χριστίνα Βραχάλη υπενθυμίζει για ποιον λόγο ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει το νούμερο 1, ακόμα κι αν δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Αντίπαλος του 19χρονου Ισπανού τενίστα στα ημιτελικά του τουρνουά, θα είναι ο Γιανίκ Σίνερ, που ξεπέρασε το... εμπόδιο του Φινλανδού, Εμίλ Ρουουσουβουόρι με 2-0 σετ (6-3, 6-1). 

Ήταν η δέκατη διαδοχική νίκη του Κάρλος Αλκαράθ στο tour και η 18η σε 19 αναμετρήσεις στη φετινή σεζόν, ο οποίος διεκδικεί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του σε Masters και την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.