Ο Σίνερ απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή του και προσέλαβε αυτόν του Τζόκοβιτς!

Ο Γιάνικ Σίνερ με το τρόπαιο του Australian Open

i

© IMAGO / AAP

Ο Σίνερ απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή του και προσέλαβε αυτόν του Τζόκοβιτς!

Δημήτρης Χούπης • 17:57 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 11.09.2024

Ο Γιάνικ Σίνερ απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή και τον γυμναστή του μετά το σκάνδαλο που είχε βρεθεί θετικός σε ντόπινγκ τεστ και προσέλαβε αυτόν του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Γιάνικ Σίνερ μετά την κατάκτηση του US Open, προέβη σε σημαντικές αλλαγές στο προσωπικό του. Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τενίστας απέλυσε τόσο τον φυσικοθεραπευτή του όσο και τον γυμναστή του, μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει όταν είχε βγει θετικός σε τεστ ντόπινγκ.

Παρά το σκάνδαλο, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης δεν αποκλείστηκε, καθώς αποδείχθηκε ότι ό,τι είχε πάρει είχε γίνει χωρίς τη θέλησή του. Ο Σίνερ είχε εξηγήσει ότι η ουσία στην οποία είχε βρεθεί θετικός, ήταν αποτέλεσμα μιας μόλυνσης από σπρέι χωρίς ιατρική συνταγή που του είχε δώσει ο φυσικοθεραπευτής του, Τζιακόμο Νάλντι.

Ο λόγος της χρήσης αυτού του σπρέι ήταν ένας τραυματισμός που είχε υποστεί στο δάχτυλό του. Μετά από όλη αυτή την ιστορία ο Ιταλός νικητής του US Open απέλυσε τον φυσικοθεραπευτή του και προσέλαβε αυτόν του Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο λόγος γίνεται για τον Μάρκο Πανίτσι, ο οποίος απολύθηκε από τον Σέρβο τενίστα τον περασμένο Μάιο και έχει εργαστεί ακόμα με τον Τζέρι Σανγκ από την Κίνα.