Θρίλερ με Σίνερ: Ο WADA άσκησε έφεση κατά της αθώωσης του κορυφαίου τενίστα και ζητά την τιμωρία του για δύο χρόνια!

Γιάνικ Σίνερ

i

©imago

Θρίλερ με Σίνερ: Ο WADA άσκησε έφεση κατά της αθώωσης του κορυφαίου τενίστα και ζητά την τιμωρία του για δύο χρόνια!

Δημήτρης Χούπης 13:37 - 28.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 28.09.2024

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ άσκησε έφεση κατά της αθώωσης του Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος είχε βγει θετικός σε τεστ πριν από μερικούς μήνες.

Το θρίλερ με την υπόθεση ντόπινγκ του Γιάνικ Σίνερ συνεχίζεται. Η WADA με σχετική ενημέρωσή της έκανε γνωστό πως έχει ασκήσει έφεση κατά της αθώωσης του Ιταλού τενίστα, ζητώντας μάλιστα από τα αρμόδια όργανα τον αποκλεισμό του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην ενημέρωσή της Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντιντόπινγκ υποστηρίζει πως η απόφαση να μην κριθεί ένοχος ο κορυφαίος τενίστας δεν ήταν σωστή και ζητά την επανεξέτασή της. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο του έγιναν δύο τεστ αντιντόπινγκ με διαφορά οκτώ ημερών.

Το πρώτο ήταν κατά τη διάρκεια του Indian Wells και το δεύτερο κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Μαϊάμι, με την ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός να ήταν η κλοστεβόλη. Ωστόσο ο Ιταλός από τη μεριά του είχε δηλώσει πως είχε υποστεί μόλυνση από ένα μέλος του προσωπικού του, το οποίο είχε σπρέι χωρίς συνταγή γιατρού και περιείχε την ουσία στην οποία βρέθηκε θετικός.

Ο Σίνερ μάλιστα απέλυσε τόσο το γιατρό του όσο και τον φυσικοθεραπευτή του, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν την ευθύνη για ό,τι συνέβη.