Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Μαδρίτης

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© φωτογραφία αρχείου Intime

Η κλήρωση του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά της Μαδρίτης

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:18 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 14.08.2024

Γνωστή έγινε η κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έμαθε τους πιθανούς του αντιπάλους για το 1.000άρι τουρνουά της Μαδρίτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον χαμένο τελικό στο τουρνουά της Βαρκελώνης κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ, πλέον ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στρέφει την προσοχή του στο 1.000άρι της Μαδρίτης. 

Ο 24χρονος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Μαδρίτη από τον δεύτερο γύρο, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει έναν εκ των Ντόμινικ Τιμ ή Κάιλ Έντμουντ. Ο Τιμ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Εφόσον προκριθεί στον τρίτο γύρο ο Τσιτσιπάς θα βρει στον «δρόμο» του λογικά βάσει των προγνωστικών τον Αργεντινό, Σεμπάστιαν Μπάεζ. Στον τέταρτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Νταν Έβανς ή τον Τόμι Πολ, ενώ στα προημιτελικά θα διασταυρωθεί με τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και τον Φράνσις Τιάφο

Ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Τέιλορ Φριτζ, ενώ στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται ο κακός δαίμονας του Στέφανου, Κάρλος Αλκαράθ, ο Κάσπερ Ρουντ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ και ο Χόλγκερ Ρούνε.    

Πιθανοί προημιτελικοί: 

(2) Κάρλος Αλκαράθ – Αντρέι Ρούμπλεφ (6) 

(4) Κάσπερ Ρούντ – Χόλγκερ Ρούνε (7) 

(9) Οζέρ Αλιασίμ – Στέφανος Τσιτσιπάς (5) 

(10) Τέιλορ Φριτζ – Ντανιίλ Μεντβέντεφ (3)