Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ
i

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς / © φωτογραφία αρχείου Intime

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

Sportal newsroom 22:00 - 12.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Στη μάχη του διπλού του τουρνουά του Ρότερνταμ μπαίνουν ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έχουν δύσκολη πρεμιέρα στο τουρνουά του διπλού του Ρότερνταμ. Τα δύο αδέρφια, λίγες ημέρες μετά τους αγώνες για το Davis Cup, θα αγωνιστούν στο ABN AMRO World Tennis Tournament κόντρα στον Βρετανό Λόιντ Γκλάσπουλ και τον Φινλανδό Χάρι Χελιοβάαρα.

Το έργο των αδερφών Τσιτσιπά είναι δύσκολο αφού το δίδυμο που αντιμετωπίζουν είναι Νο.4 του ταμπλό. Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς είχαν αγωνιστεί στο τουρνουά και το 2021 και μάλιστα είχαν πετύχει τότε την πρώτη τους ATP νίκη. 

Ο αγώνας των Ελλήνων τενιστών θα ανοίξει το πρόγραμμα το μεσημέρι της Δευτέρας. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με τον Ρίτσαρντ Γκασκέ.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και στο τουρνουά του μονού. Ο περσινός φιναλίστ είναι επικεφαλής του ταμπλό ναι παίζει στον πρώτο γύρο με τον Φινλανδό Εμίλ Ρουσουβουόρι. Αν ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκριθεί, τότε θα αναμετρηθεί κατά πάσα πιθανότητα με τον Γιάνικ Σίνερ, που κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Μπενζαμέν Μπονζί.