Κόντρα στον Σαποβάλοφ ο Τσιτσιπάς με φόντο τα προημιτελικά της Βαρκελώνης

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Κόντρα στον Σαποβάλοφ ο Τσιτσιπάς με φόντο τα προημιτελικά της Βαρκελώνης

Sportal newsroom 08:56 - 20.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντένις Σαποβάλοφ στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κοντράρεται με τον Ντένις Σαποβάλοφ στον τρίτο γύρο του τουρνουά της Βαρκελώνης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, μετά την πρόκρισή του επί του Κατσίν, κοντράρεται με τον Καναδό με στόχο την πρόκριση στην οκτάδα.

Η παράδοση, πάντως, δεν είναι υπέρ του Έλληνα τενίστα. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετράει μία νίκη στις τέσσερις αναμετρήσεις που μετρούν οι δύο τενίστες κατά το παρελθόν.

Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο αθλητές ήταν πριν από περίπου τρία χρόνια, τον Ιανουάριο του 2020 στο ATP Cup. Η μοναδική του αναμέτρηση στο χώμα ήταν στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο το 2018 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίρνει τη νίκη με 6-3, 6-4.

«Έπαιξα καλό τένις, ανακάτεψα τα πράγματα, ανέβαινα στο φιλέ, ήμουν πολύ επιθετικός, περισσότερο από ό,τι συνήθως», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Κατσίν. «Πάντα έχω κίνητρο όταν μπαίνω στο court. Έχω καλές αναμνήσεις, είναι δύο τελικοί αλλά μένεις στα θετικά και όχι σε αυτά που πήγαν λάθος. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και το σημερινό (σ.σ χθεσινό) ματς είναι ένα δείγμα του πόσο καλά ένιωσα. Το κοινό είναι εξαιρετικό, απολαμβάνω το τένις και ελπίζω να είμαι στον τελικό, όμως, έχουμε δρόμο», τόνισε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας για τον στόχο του στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ντένις Σαποβάλοφ θα γίνει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας. Θα προηγηθεί εκείνος του Σίνερ με τον Γοσιχίτο Νισιόκα.