Σήμερα το απόγευμα η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

©Intime

Σήμερα το απόγευμα η πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

Κώστας Τσιακλής • 12:34 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:16 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται σήμερα στη μάχη του τουρνουά της Μαγιόρκας. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει το απόγευμα τον Γιάνικ Χάνφμαν.

Από τον δεύτερο γύρο θα ξεκινήσει την πορεία του στο τουρνουά της Μαγιόρκα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα παίξει κόντρα στον Γιάνικ Χάνφμαν στην πρεμιέρα του στην ισπανική πόλη. Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά θα διεξαχθεί γύρω στις 5 το απόγευμα της Τετάρτης (28/06).

Θα προηγηθούν οι αγώνες Ριντερκνές-Λεστιέν και Γιούμπανκς-Σέλτον. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του Χάνφμαν και του Τσιτσιπά. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς συμμετείχε και στο διπλό μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ. Οι δύο τενίστες ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ από τους Σαντιάγκο Γκονζάλεζ και Εντουάρντ Ρότζερ.

Ο Τσιτσιπάς είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ρισάρ Γκασκέ στα προημιτελικά. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος απέκλεισε τον 24χρονο τενίστα στο τουρνουά της Στουτγκάρδης. Ο Αντριάν Μαναρινό είναι πιθανός αντίπαλος του Τσιτσιπάς στα ημιτελικά. Κάπου εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Τσιτσιπάς είναι ο κάτοχος του τίτλου στη Μαγιόρκα αφού πέρσι έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου, επικρατώντας στον τελικό του Ρόμπερτ Αγκούτ Μπαουτίστα με 2-1 σετ. 

Η Μαγιόρκα είναι ο τελευταίος σταθμός του Στέφανου Τσιτσιπά πριν από το Wimbledon. Το βρετανικό major θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου. Ο Έλληνας τενίστας είναι στην ισπανική πόλη με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα.

«Είμαι ευτυχισμένος. Δεν έχω νιώσει ποτέ έτσι για κάποια, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι εξαιρετικά ευλογημένος που συνέβη σε αυτή τη φάση της ζωής μου και που η Πάουλα αποτελεί κομμάτι της. Είναι κάποια που με καταλαβαίνει απόλυτα. Προφανώς και υπάρχει έλξη, όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Υπάρχει μια ψυχική σύνδεση που με κάνει να είμαι ερωτευμένος με το μυαλό της. Και αυτό, πιστέψτε με, είναι κάτι που συμβαίνει πολύ σπάνια», ανέφερε σε παλαιότερες δηλώσεις του για την αγαπημένη του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.