Στιγμές αγωνίας στο ματς του Τσιτσιπά – Ο αντίπαλός του λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του, ανησύχησε και ο Έλληνας τενίστας

Στιγμές αγωνίας στο ματς του Τσιτσιπά – Ο αντίπαλός του λίγο έλειψε να χάσει τις αισθήσεις του, ανησύχησε και ο Έλληνας τενίστας

Sportal newsroom 19:13 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:16 - 17.07.2024

Ο Χαμάντ Μετζέντοβιτς ανησύχησε τους πάντες, καθώς την ώρα του παιχνιδιού με τον Στέφανο Τσιτσιπά ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία.

Στιγμές αγωνίες, που ευτυχώς δεν κράτησαν για πολύ, ζήσαμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς στο Γκστάαντ. Και αυτό γιατί προέκυψε πρόβλημα με τον νεαρό Σέρβο τενίστα.

Ο 20χρονος πήγε να σερβίρει για το έβδομο γκέιμ στο πρώτο σετ και μετά από διπλό σφάλμα, έδειξε να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του. Στη συνέχεια πήγε και κάθισε στον πάγκο, με το ιατρικό τιμ να μπαίνει στο κορτ και να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Φυσικά, άπαντες ανησύχησαν όταν είδαν τον Σέρβο σε αυτή την κατάσταση και ειδικότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν πήρε τα μάτια του πάνω από τον αντίπαλο του και περίμενε να δει την εξέλιξη της κατάστασης.

Ο Μετζέντοβιτς κατά πάσα πιθανότητα εμφάνισε αυτή την αδιαθεσία λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, όμως μετά από περίπου δέκα λεπτά ένοιωσε καλύτερα και το παιχνίδι με τον Τσιτσιπά συνεχίστηκε κανονικά.