Το αδιανόητο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί στο Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το έχουν μόνο 88 σε όλον τον κόσμο! (vid)

Το αμάξι του Στέφανου Τσιτσιπά

i

© Printscreen

Το αδιανόητο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορεί στο Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Το έχουν μόνο 88 σε όλον τον κόσμο! (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:31 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «πιάστηκε» από τον φακό να οδηγεί ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο στην πόλη του Μονακό, το οποίο τραβάει τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Μονακό και κυκλοφορεί με ένα αδιανόητο Aston Martin v12, το οποίο τραβάει τα βλέμματα όλων. Ο Έλληνας τενίστας τις επόμενες ώρες θα δώσει το παρών στο τουρνουά της Βαρκελώνης μετά την παρουσία του στο Μόντε Κάρλο, όπου δεν κατάφερε να υπερασπιστεί για δεύτερη σερί φορά το στέμμα του και να φτάσει στις τρεις κατακτήσεις του τουρνουά.

Η πρεμιέρα του Έλληνα πρωταθλητή θα γίνει στο «πλευρό» του Νικολά Μαού, με τον οποίο θα πάρουν μέρος στο διπλό και η πρώτη «μάχη» αναμένεται περίπου στις 20:00 απέναντι στους Μίντελκοπ και Μις.

Η Aston Martin v12

Το πολυτελές αυτοκίνητο με το οποίο «πιάστηκε» ο Τσιτσιπάς, είναι η Aston Martin v12 το οποίο είναι εντυπωσιακό στο μάτι και κοστίζει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό; Οτι το έχουν μόνο 88 άνθρωποι στον κόσμο, μιας και δεν έχει βγάλει άλλα κομμάτια η γνωστή εταιρεία.

Ο 24χρονος τενίστας είναι από τους ανθρώπους που συνήθως απασχολούν αρκετά τα ΜΜΕ, είτε με τις δηλώσεις του, είτε με τις πράξεις του κι όπως είναι λογικό, οι βόλτες με ένα τόσο εντυπωσιακό αμάξι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου πολύ γρήγορα.