Το βράδυ της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ
i

Στέφανος Τσιτσιπάς / © Intime

Το βράδυ της Τρίτης η πρεμιέρα του Τσιτσιπά στο Ρότερνταμ

Sportal newsroom 17:34 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 20.08.2024

Το βράδυ της Τρίτης θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στο 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει την προσπάθειά του στο τουρνουά του Ρότερνταμ το βράδυ της Τρίτης. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λίγες ημέρες μετά τους αγώνες του Davis Cup, επιστρέφει στο tour με στόχο μία καλή πορεία μετά την πρόκριση στον τελικό του Australian Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα παίξει στις 20:30 με τον Εμίλ Ρουσουβουόρι, Νο.52 στον κόσμο. Οι δύο αθλητές είχαν βρεθεί άλλη μια φορά κατά το παρελθόν στο περσινό τουρνουά της Στοκχόλμης. Εκεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε πάρει τη νίκη με 6-2, 6-2.

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάρει την πρόκριση, τότε θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Μπενζαμέν Μπονζί και τον Γιάνικ Σίνερ. Θυμίζουμε ότι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας την περασμένη σεζόν είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά και είχε ηττηθεί από τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε και στο διπλό μαζί με τον αδερφό του. Οι δύο Έλληνες αθλητές ηττήθηκαν στην πρεμιέρα τους το πρωί της Δευτέρας (13/2) στο διπλό του Ρότερνταμ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) από τον Χάρι Χελιοβάρα και τον Βρετανό Λόιντ Γκλάσπουλ και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση.

Tags: