Το καυτό φιλί του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα μετά την κατάκτηση του US Open mixed Madness

Το καυτό φιλί του Τσιτσιπά στην Μπαντόσα μετά την κατάκτηση του US Open mixed Madness

Sportal newsroom 11:25 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 21.08.2024

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάολα Μπαντόσα κατέκτησαν το US Open mixed Madness, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να δίνει ένα τρυφερό φιλί στην Ισπανία συμπαίκτριά του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάολα Μπαντόσα ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν. Οι δύο τενίστες έπαιξαν στο US Open mixed Madness, με έπαθλο τις 250 χιλιάδες δολάρια και κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Το δίδυμο «Τσιτσιντόσα», που είχε απασχολήσει αρκετές φορές τα φώτα της δημοσιότητας, κατέκτησε το τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες, νικώντας το δίδυμο Ανισίμοβα/Σέλτον με 6-4 στο σετ.

Με το πέρας του αγώνα και αφού πανηγύρισαν μαζί την κατάκτηση του τροπαίου, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα ήρθαν κοντά. Σε τέτοιο σημείο ώστε ο Έλληνας τενίστας να δώσει ένα τρυφερό φιλί στην συμπαίκτριά του, δίνοντας παράλληλα τροφή για σχόλια πάσης φύσεως. Οι δυο τους άλλωστε πέρασαν μια έντονη σχέση, όμως ουδέποτε έκοψαν επαφές, δείγμα του επίπεδου επικοινωνίας στο οποίο βρίσκονται.