Το χαμόγελο του Τσιτσιπά στο τέλος του αγώνα με τον Στρουφ τα έλεγε όλα! (vid)

Το χαμόγελο του Τσιτσιπά στο τέλος του αγώνα με τον Στρουφ τα έλεγε όλα! (vid)

Sportal newsroom 20:25 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:26 - 14.08.2024

Η φράση «μία εικόνα, χίλιες λέξεις» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Στρουφ.

Οι τελευταίες ημέρες για τον Στέφανο Τσιτσιπά ήταν αρκετά δύσκολες. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας βρέθηκε στο επίκεντρο της αθλητικής -κι όχι μόνο- επικαιρότητας όχι για καλό λόγο.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Μόντρεαλ και λίγο μετά το δεύτερο μπρέικ, απευθύνθηκε στον πατέρα του πολύ εκνευρισμένος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άντε γ@μήσου. Θα γ@μηθείς. Να πας να γ@μηθείς».

Στη συνέχεια ακολούθησε το «διαζύγιο», με τον «Στεφ» να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα του και μέχρι πρότινος προπονητή του. Κάτι το οποίο σχολιάστηκε από αρκετούς στα social, που του επιτέθηκαν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς.

Την Τετάρτη (14/08) στο Cincinati Masters ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αγωνίστηκε για πρώτη φορά έχοντας ως συμβουλάτορα-καθοδηγητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. Αυτός ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού (απ' ότι φαίνεται) προπονητή και οι δυο τους έκαναν πρεμιέρα κόντρα στον Γερμανό, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ στη φάση των «64» του τουρνουά.

Ο Τσιτσιπάς παρότι δεν πήγε με την καλύτερη ψυχολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι και έχασε και το πρώτο σετ, έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη με 2-1. Μόλις τελείωσε η αναμέτρηση ο Στέφανος «έσκασε» ένα χαμόγελο, το οποίο τα είπε όλα...

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!