Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τον διαιτητή: «Να έρθει τώρα ο supervisor!» (vid)
i

Στέφανος Τσιτσιπάς / printscreen

Έξαλλος ο Τσιτσιπάς με τον διαιτητή: «Να έρθει τώρα ο supervisor!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:58 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:06 - 09.10.2024

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ στο Shanghai Masters κόντρα στον Μεντβέντεφ, o διαιτητής έκανε για δεύτερη φορά παρατήρηση στον Στέφανο Τσιτσιπά επειδή καθυστερούσε στο σερβίς, αλλά ο Έλληνας τενίστας είχε διαφορετική άποψη...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μόλις χάσει το πρώτο σετ στο... όριο από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην αναμέτρησή για την φάση των «16» του Shanghai Masters. Κι ενώ ο Έλληνας τενίστας βρισκόταν στο σερβίς για ένα game του δεύτερου σετ, ο διαιτητής θεώρησε πως καθυστερούσε επιδεικτικά να εκκινήσει την προσπάθειά του. Τότε ήταν που του έκανε παρατήρηση!

Μόνο που ο Τσιτσιπάς, όχι μόνο δεν την δέχθηκε, αλλά έγινε... έξαλλος. Μάλιστα, κάλεσε τον Supervisor του αγώνα (ανώτερος κριτής από τον διαιτητή) για να αποφασίσει αυτός αν καθυστερούσε ή όχι. Εκείνος βέβαια δεν δικαίωσε τον Τσιτσιπά. Η παρατήρηση για αργοπορία παρέμεινε ως υπόδειξη και ήταν η δεύτερη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο στον αγώνα. Γι' αυτό και τιμωρήθηκε με ποινή του πρώτου σερβίς στο τέταρτο game του δεύτερου σετ.

Ο Τσιτσιπάς πάντως, είπε στον Supervisor πως «εδώ δεν παίζουμε βελάκια...», ενώ ο διαιτητής απάντησε στον Τσιτσιπά πως «αν έβλεπες περισσότερο τένις θα καταλάβαινες την απόφαση».

Τελικά, τα παράπονα παρέμειναν, αλλά τα πνεύματα ηρέμισαν και ο αγώνας συνεχίστηκε...