Η διάσημη Βρετανίδα τενίστρια Ραντουκάνου έστειλε μήνυμα στον ταλαντούχο 11χρονο Ραφαήλ Παγώνη

Ραντουκάνου - Παγώνης

i

©printscreen

Η διάσημη Βρετανίδα τενίστρια Ραντουκάνου έστειλε μήνυμα στον ταλαντούχο 11χρονο Ραφαήλ Παγώνη

Sportal newsroom 09:09 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 14.08.2024

Η Βρετανίδα τενίστρια, Έμα Ραντουκάνου, θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον 11χρονο, Ραφαήλ Παγώνη, που θα αγωνιστεί στο IMG Futures Star.

Τις ευχές της προς τον 11χρονο Ραφαήλ Παγώνη, έστειλε η Έμα Ραντουκάνου. Η Βρετανίδα τενίστρια ξεχώρισε τον νεαρό Έλληνα, που θεωρείται ένα από τα ξεχωριστά ταλέντα του αθλήματος και του έστειλε μήνυμα εκφράζοντας την συμπαράσταση της.

Ο Παγώνης επιλέχθηκε να αγωνιστεί στο κορυφαίο τουρνουά για τενίστες κάτω των 12 ετών, μαζί με τους καλύτερους αθλητές στην ηλικία τους.

Η Έμα Ραντουκάνου θέλησε να συγχαρεί τον Παγώνη και ταυτόχρονα να του ευχηθεί καλή επιτυχιά στο τουρνουά και έτσι του έστειλε βίντεο λέγοντας: «Συγχαρητήρια που επιλέχθηκες για το IMG Futures Star στο Tatoi Club. Θα είναι μια σπουδαία εβδομάδα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία. Ελπίζω να τα πας πολύ καλά».

Ο Ραφαήλ Παγώνης έχει για μέντορα τον Μάρκο Παγδατή ενώ έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ακαδημία Μουράτογλου. Ο Έλληνας δεν δίστασε να ευχάριστησει την Ραντουκάνου, αναδημοσιεύοντας το βίντεο που του έστειλε.

Η 20χρονη τενίστρια με την σειρά της, είναι το νούμερο 1 της Βρετανίας, αφού έχει κατακτήσει το Αμερικανικό Οπεν (US Open) το 2021 και έγινε η πρώτη Βρετανίδα που κατακτά έναν τίτλο Grand Slam, μετά τη Βιρτζινία Γουέιντ στο πρωτάθλημα του Γουίμπλετον το 1977!

Η Ραντουκάνου σκαρφάλωσε τότε μέχρι και το νούμερο 19 της κατάταξης, όμως πλέον έχει οπισθοχωρήσει στην 80η θέση.

Το IMG Futures Star θα διεξαχθεί στο Tatoi Club από τις 24 μέχρι τις 30 Απριλίου και θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που θα φιλοξενήσει την διοργάνωση.