Ο Ζβέρεφ έκανε παράπονα για το πρόγραμμα στο Πεκίνο

Αλεξάντερ Ζβέρεφ

i

© Intime

Ο Ζβέρεφ έκανε παράπονα για το πρόγραμμα στο Πεκίνο

Sportal newsroom 15:38 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Σημαντικά παράπονα από τον προγραμματισμό του τουρνουά του Πεκίνου έκανε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ τα έβαλε με τους διοργανωτές στο τουρνουά του Πεκίνου. Ο Γερμανός τενίστας επικράτησε με 6-7, 6-2, 6-1 του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο έκανε παράπονα για τις συνθήκες του αγώνα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς του Ζβέρεφ με τον Φοκίνα ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις τρεις τα ξημερώματα τοπική ώρα.

Το γεγονός αυτό εκνεύρισε τον Γερμανό τενίστα που έκανε παράπονα στους διοργανωτές. Το ματς παρακολούθησαν μέχρι τέλους 200 θεατές από τους 15.000 που χωρούσαν στο γήπεδο.

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά όχι που έπαιξα σ’ αυτές τις συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σχεδόν στις 03.00 τα ξημερώματα. Δεν νομίζω πως το τουρνουά πήρε τη σωστή απόφαση να μας αφήσει να παίξουμε κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες.

Θα έπρεπε να μας βάλουν σε ένα άλλο γήπεδο, εφόσον δεν παιζόταν τένις σε κανένα άλλο court. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση. Έπρεπε να κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια, γιατί χρειάζομαι κάθε νίκη, καθώς προσπαθώ να προκριθώ στο ATP Finals», ανέφερε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός τενίστας θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης τον Νίκολας Τζάρι. Ο Χιλιανός τενίστας απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι στην έβδομη θέση του race που κρίνει την πρόκριση στο WTA Finals. Ο Γερμανός είναι εντός πρόκρισης, ωστόσο αυτή δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού απειλείται με τον Χόλγκερ Ρούνε, τον Τέιλορ Φριτς και τον Κάσπερ Ρουντ.