Αναβλήθηκε εκ νέου το ματς του Τσιτσιπά

Φωτ. IMAGO

Αναβλήθηκε εκ νέου το ματς του Τσιτσιπά

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:30 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 07.10.2024

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα αναβλήθηκε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μουλέρ εξαιτίας της βροχής. Επανορίστηκε για το πρωί (7:30 ώρα Ελλάδας) της Τρίτης (8/10).

Από...χίλια κύματα έχει περάσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλεξάντρ Μουλέρ. Η βροχή δεν λέει να σταματήσει στην Σανγκάη με αποτέλεσμα η «μονομαχία» των δύο τενιστών για τον τρίτο γύρο του Shanghai Masters να αναβληθεί για δεύτερη συνεχόμενη μέρα.

Υπενθυμίζεται πως το ματς αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (06/10) και μετέπειτα μεταφέρθηκε για τη Δευτέρα (07/10).

Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα που εξέδωσαν οι διοργανωτές, ο αγώνας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα με τον Γάλλο θα είναι ο πρώτος που θα γίνει το πρωί της Τρίτης (08/10, 07:30 ώρα Ελλάδας).

Μάλιστα, δεν τίθεμαι θέμα εκ νέου αναβολής του, καθώς θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ της διοργάνωσης, το οποίο διαθέτει κλειστή οροφή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο νικητής του ζευγαριού του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεξάντρ Μουλέρ θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Ρώσος τενίστας νίκησε με ανατροπή με τον Ματέο Αρνάλντι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναζητά ένα καλό κλείσιμο στη φετινή σεζόν, που θα τον φέρει και πάλι στο ATP Finals, όπου συμμετέχουν οι οκτώ καλύτεροι τενίστες στο race. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είναι στη θέση Νο.11 μετά την απόσυρση του Χούμπερτ Χούρκατς από τη Σανγκάη και απέχει 560 βαθμούς από τον Άλεξ ντε Μινόρ που είναι όγδοος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κυνηγά την έκτη διαδοχική συμμετοχή του στο ATP Finals, που γίνεται και φέτος στο Τορίνο. Ο Έλληνας αθλητής είχε κατακτήσει το τρόπαιο στην πρώτη του συμμετοχή του 2019. Στον τελικό είχε νικήσει τον Ντόμινικ Τιμ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τρεις τενίστες έχουν πάρει μέχρι στιγμής την πρόκριση στο ATP Finals, που είναι προγραμματισμένο για τις 10-17 Νοεμβρίου. Πρόκειται για τους Γιάνικ Σίνερ, Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Ζβέφερ.