Αποδοκιμάστηκε μετά το toilet break ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon

Αποδοκιμάστηκε μετά το toilet break ο Τσιτσιπάς στο Wimbledon

Δημήτρης Χούπης 13:55 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 14.08.2024

Το κοινό στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άντι Μάρεϊ αποδοκίμασε τον Έλληνα τενίστα μετά το toilet break.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε χθες (6/7) τον Άντι Μάρεϊ για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Σε έναν αγώνα που αναβλήθηκε, με τη συνέχεια να γίνεται την Παρασκευή (7/7) μετά τις 17:00. Κατά τη διάρκεια του αγώνα λοιπόν ο Έλληνας τενίστας αποδοκιμάστηκε από το κοινό. 

Ο λόγος ήταν το toilet break που ζήτησε ο Τσιτσιπάς μετά το τέλος του δεύτερου σετ, κάτι που δεν άρεσε στους θεατές που βρέθηκε στο court. Τα toilet break είχαν γίνει ξανά αφορμή διαμάχης πριν από δύο χρόνια μεταξύ του Έλληνα τενίστα και του Μάρεϊ. 

Μετά το παιχνίδι με τον Ντομινίκ Τιμ ο Τσιτσιπάς είχε δηλώσει μάλιστα ότι δεν περιμένει κανέναν να τον υποστηρίξει, αφού ο Μάρεϊ στην ουσία παίζει εντός έδρας. «Δεν περιμένω κανέναν να με υποστηρίξει. Δεν θα είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγα χρόνια είδα το πρώτο του Ουίμπλετον, το 2013 και σε άλλους τελικούς θυμάμαι πόσο δύσκολο για εκείνον να τελειώσει το ματς. 

Είναι τεράστιο κεφάλαιο για το τένις και τον σέβομαι απεριόριστα. Ελπίζω να βγάλω το καλύτερό μου παιχνίδι. Είναι σαν να είναι το σπίτι του εδώ. Θα ήθελα να παίξουμε στο κεντρικό κορτ», ήταν τα λόγια του. 

Στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Άγγλο τενίστα βρέθηκε και σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, με την οποία μάλιστα θα είναι ζευγάρι στο διπλό του Wimbledon. Κατά τη διάρκεια του αγώνα λοιπόν η Ισπανίδα είχε ένα μικρό «επεισόδιο» με τον πατέρα και προπονητή του Στέφανου, Απόστολο. 

Όταν σε ένα σημείο ο Απόστολος Τσιτσιπάς χειροκρότησε, γύρισε και κοίταξε την Μπαντόσα, η οποία σταμάτησε να χειροκροτεί και κοίταζε με ένα... άγριο βλέμμα τον πατέρα του Στέφανου.