Αποκλεισμός από τον Φριτζ στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters για τον Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς

i

© Intime

Αποκλεισμός από τον Φριτζ στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters για τον Τσιτσιπά

Sportal newsroom 15:46 - 14.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 14.08.2024

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε κακή εμφάνιση, έχασε 2-0 σετ και γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Τέιλορ Φριτζ στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Μία ώρα και έντεκα λεπτά κράτησε ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά, στον οποίο έχασε από τον Τέιλρο Φριτζ με 2-0 σετ. Κάπως έτσι ο Έλληνας τενίστας έμεινε έξω από τα ημιτελικά του Monte Carlo Masters. Από την άλλη αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Αμερικανού σε ημιτελικά.

Αυτή η ήττα δεν άφησε τον Έλληνα να υπερασπιστεί  τον τίτλο που πέρσι είχε κατακτήσει. Επόμενος αντίπαλος του Τέιλορ για μια θέση στον τελικό θα είναι ο Αντρέι Ρούμπλιεφ

Το νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, κάτι που ο Αμερικανός το εκμεταλλεύτηκε. Ως αποτέλεσμα αυτού πήρε τα πρώτα τέσσερα games και πήρε χωρίς κόπο το πρώτο σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλό του και σαφώς βελτιωμένο από το πρώτο σετ. Κάπως έτσι το παιχνίδι ήταν 3-3 με τον κάθε τενίστα να προστάτευε το σερβίς του. Στη συνέχεια και οι δύο έκαναν από ένα break, αλλά ο Αμερικανός με το δεύτερο σερί break και έκανε το 5-4. Στο τελευταίο game ήταν καλύτερος και δίκαια το πήρε, κλείνοντας έτσι τη θέση στους «4» του τουρνουά. 

Tags: